Vinterferie? Se ni besparende tips

Medlemskabet af Dansk El-Forbund åbner masser muligheder med PlusKort-rabat

PlusKort vinterferie

For mange er vinterferien lige om hjørnet. Er du én af dem, som har taget fri i vinterferien, og mangler du nogle tips til, hvordan du kan fordrive tiden i den kolde tid?

Så bliv inspireret til, hvad du kan lave i vinterferien, når du benytter én eller flere af PlusKorts fordelagtige rabataftaler. Her følger ni tips og lidt information om en app.

Tag på vandring med udstyr fra Friluftsland

Kan du også mærke et større behov for at komme ud i naturen, og få pulsen lidt op? Gåture er blevet populære som aldrig før! Er du én af dem, som er hoppet med på vandredillen, så har du muligvis brug for nyt udstyr. Find dine nye vandrestøvler, hue eller termokop hos Friluftsland, hvor du får ni procent rabat på et kæmpe udvalg af beklædning og udstyr til friluftslivet. Find din rabat her.

Fordyb dig i gode e- og lydbøger med Mofibo

Gå på opdagelse i Mofibos store bogunivers med mere end 150.000 e- og lydbøger i forskellige genrer. Efter en gåtur i det fri, er det velfortjent at smide stængerne op, få sig noget varmt i koppen og fordybe sig i en god krimi eller roman. Med PlusKort får du hele 23 procent rabat på dit abonnement. Du finder din PlusKort rabat på Mofibo lige her

Find de bedste lydbøger til børn med Saxo Premium

Magiske universer og vidunderlige eventyr fortalt med den største indlevelse og overbevisning – så er børnene underholdt i timevis. Lad tiden gå med kreative gøremål og syslen, alt imens Saxo Premiums lydbøger fylder ørerne med skønne fortællinger for store og små. Med PlusKort får du 20 procent rabat på dit Saxo Premium medlemskab. Find din rabat her.

Vær kreativ med børnene med hobbyprodukter fra Sjov og Kreativ

Mens lydbøgerne fra Saxo Premium fylder ørerne med historier, skal der noget kreativt til at beskæftige de små hænder. Hos Sjov og Kreativ finder du hobbyartikler til børnene, så de f.eks. kan klæde sig ud, lægge puslespil, få lagt ansigtsmaling eller farvelægge Elsa fra Frozen. Få ti procent rabat på hele varesortimentet hos Sjov og Kreativ lige her.

Lej sommerhus eller feriebolig med Novasol

Har du brug for luftforandring? Så tag væk i vinterferien med Novasol, og bo tæt på vandet i hyggelige omgivelser. Flere af Novasols sommerhuse og ferieboliger har indendørs swimmingpool, spa, sauna, pejs eller legeområde; perfekt tidsfordriv i de kolde vintermåneder. Du får ti procent rabat på Novasols ferieboliger her

Gør det selv-malerprojekt med DecoFarver.dk

Har du lidt for længe stirret på det dér rum, som virkelig trænger til en ordentlig omgang maling? Eller skal der bare ske noget nyt? Så køb din maling på DecoFarver.dk – kendt fra ’Løvens hule’ på DR. Få professionel online hjælp og rådgivning, og bestil maling og udstyr lige til døren. Du får 20 procent rabat på DecoFarver.dk med dit PlusKort. Få rabatten her.

Shop online med PlusKort rabat

Skal garderoben opdateres til lysere tider? Så læn dig godt tilbage i de hjemlige gemakker og shop kendte brands med PlusKort rabat. Du får ti procent på gavekort hos Zalando, 12 procent rabat på Stylepit, ni procent rabat hos Nanna XL, seks procent rabat på Sportmaster.dk og fire procent rabat hos Tøjeksperten. Find alle dine PlusKort rabatter på tøj, beklædning og smykker her.

Få bilen i topform til foråret med et tjek hos Super Dæk Service

Nu har du endelig tiden til at få eftertjekket bilen for nye eller potentielt kommende småskavanker. Med et serviceeftersyn hos Super Dæk Service forebygger du skader og reparationer på din bil, og du optimerer bilens driftsøkonomi. Eller måske har du brug for udskiftning af din bils dæk? Uanset din bils behov, så får du ti procent på alle behandlinger hos Super Dæk Service med dit PlusKort. Klik her.

Download PlusKort appen og bliv inspireret til endnu flere besparelser

Har du ikke allerede downloadet PlusKort appen, så anbefaler vi, at du gør det. Så kan du selv scrolle dig gennem alle dine rabatter og blive inspireret til nye projekter og indkøb. Med PlusKort appen på din mobil har du altid dit PlusKort lige ved hånden, og du får nemt overblik over alle rabataftaler nær dig plus info om nye rabatter og spændende events. Hent appen i App Store eller Google Play.

mobil plusK