Vind præmier med PlusKorts app

Spil med og vind: Fra uge 17 starter PlusKort det nye spil PlusHjulet

pluskort illustration

Hent PlusKort app’en, log ind og spil med om de fedeste præmier. Spil med én gang om dagen og se med det samme, om du har vundet.

Du kan også svare på quiz-spørgsmålene og samle lodder til ugepræmierne samt hovedpræmien, som er et gavekort på 5.000 kr. til en valgfri PlusKort partner.

Held og lykke!

Hent appen i App Store, Google Play eller lige her.

Info om spillet

PlusHjulet er et spil (et lykkehjul), som er integreret i PlusKort appen. Alle medlemmer, som henter PlusKort app’en og logger ind, kan spille med fra onsdag den 28. april til og med søndag d. 16. maj 2021.

Igen i år er der mange lækre præmier på højkant fra blandt andre CEWE, Mofibo, FolkeFerie.dk, Apollo Rejser, Tivoli, Euromaster, Jesperhus, Primo Tours, Tivoli Friheden og Zalando. Hovedpræmien er et gavekort på 5.000 kroner til en valgfri PlusKort partner.

Sådan spiller man:

  • Man klikker på spil-ikonet oppe i højre hjørne i app’en for at spille. Ikonet er først synligt i app’en onsdag den 28. april 2021
  • Man skal være logget ind i appen for at deltage
  • Man kan dreje hjulet én gang om dagen. Her har man enten mulighed for at vinde en præmie med det samme (instant win) eller lodder (som gemmes til lodtrækning om ugepræmierne og hovedpræmien)
  • Når man har drejet hjulet, kan man samle endnu flere lodder til ugepræmierne og hovedpræmien ved at svare på spørgsmålene om PlusKort og vores partnere
  • Vi trækker vinderne af ugepræmierne hver mandag (3. maj, 10. maj og 17. maj). Alle deltagere får efterfølgende en mail med info om, at vinderne er trukket. Vinderne får også direkte besked
  • Vinderen af hovedpræmien trækkes mandag d. 17. maj
  • Spillet er lavet til Android og iOS.