Vind lækre præmier i LO Plus julekalenderen

Der er præmier på spil i årets julekalender fra LO Plus. Meld dig til allerede nu og få 10 ekstra lodder i puljen til lodtrækningen om hovedpræmien

Som medlem af Dansk El-Forbund er du også med i LO Plus, hvor du kan opnå fordele og rabatter med dit medlemskort i butikker og på nettet over 1.300 forskellige steder i Danmark. Fordels- og rabatordningen fejrer også i år den søde juletid med LO Plus julekalenderen. Hovedpræmien er et gavekort på 20.000 kroner til leje af en feriebolig hos NOVASOL.

Sådan foregår julekalenderen:

Hver dag (1.-24. december) modtager deltagerne en e-mail med et link til dagens låge, hvor de skal svare på dagens spørgsmål. Hver gang, de svarer, optjener de et lod i puljen til lodtrækningen af hovedpræmien d. 24. december.

Nyt i år:

Alle, der tilmelder sig inden den 30. november kl. 23:59, får 10 ekstra lodder i puljen til lodtrækningen om hovedpræmien.

Du kan tilmelde dig LO Plus julekalenderen HER

Om LO Plus:

LO Plus er en gratis fordels- og rabatordning, som er blevet til i samarbejde mellem en række af LO's forbund. LO Plus A/S er et selvstændigt selskab, der er stiftet på initiativ af LO, og som ejes af Alka, LO og forbundene i fællesskab. I dag har LO Plus cirka 750.000 medlemmer, der har mulighed for at anvende de fordele, der er tilknyttet deres medlemskort.