Vind julegaver med LO Plus

Tilmeld dig LO Plus Julekalenderen og vind spændende præmier hver dag i hele december måned

Igen i år sætter LO Plus og partnerne masser af præmier på højkant i den populære elektroniske LO Plus Julekalender – nu i en ny og mere mobilvenlig version.

Tilmeld dig årets sjoveste julekalender og vind flotte præmier i hele december måned.

Mere end 25.000 medlemmer deltager hvert år, og hver dag i december åbner mere end 80 procent af dem dagens låge. Hovedpræmien er i år et gavekort til FolkeFerie.dk på 20.000 kroner. Derudover er der masser af gaver på spil fra nogle af de mange andre samarbejdspartnere hver dag fra den 1. til 24. december.

Deltag i LO Plus julekalenderen HER

Flere rabatter

Husk, at der også er masser af rabatter at hente med dit LO Plus kort, som også fungerer som medlemskort til Dansk El-Forbund, når du skal ud og købe julegaver. Du kan se de aktuelle rabatter og fordele på LO Plus’ hjemmeside www.loplus.dk  

Om LO Plus:

LO Plus A/S er en gratis fordels- og rabatordning, der d. 8. juli 2004 blev til i samarbejde mellem en række af LO's forbund heriblandt Dansk El-Forbund. LO Plus A/S er et selvstændigt selskab, der er stiftet på initiativ af LO, og som ejes Alka, LO og forbundene i fællesskab.

I dag har LO Plus ca. 800.000 medlemmer, der kan bruge de fordele, der er tilknyttet medlemskortet til forbundet. Og medlemmerne kan få rabat ca. 1.300 forskellige steder i Danmark.

LO Plus A/S er selvfinansierende og får sine indtægter gennem provision og bidrag fra samarbejdspartnere, der er med i ordningen. Dette er nødvendigt for at dække omkostningerne til at drive, administrere og udvikle medlemsfordelene i LO Plus A/S.