TR: Mød industriens topforhandlere

Industrien lægger traditionelt rammerne for de øvrige overenskomster. Møderække præsenterer, hvad der er i vente til OK23

CO-industri møde

Tiden for de kommende overenskomstforhandlinger på det private område – OK23 – nærmer sig hastigt. Traditionelt lægger industriområdet de rammer og ’spor’, som de øvrige områder arbejder videre efter, og nu er der snart mulighed for, at tillidsrepræsentanter landet over kan høre topforhandlerne fra CO-industri fortælle om OK23 og de indsendte forslag.

I perioden fra 2. november til 8. december vil der blive holdt i alt otte optaktsmøder fordelt over hele landet. Her vil CO-industris formand Claus Jensen (til højre på skærmdump-billedet herover) og næstformand Mads Andersen orientere om den øjeblikkelige status for OK23.

Som det fremgår i omtalen på CO-industris hjemmeside, så vil de fremmødte kunne ´”stille spørgsmål og sætte deres præg på, hvad der skal med til forhandlingsbordet.” Claus Jensen fortæller, at de input, forhandlerne får på møderne, tæller med ved de afsluttende forhandlinger.

Det fremgår også, at optaktsmøderne er eksklusive for tillidsrepræsentanter, der er omfattet af industriens overenskomster, og afdelingsrepræsentanter, der har industriens overenskomster som ansvarsområde.