Test din faglighed med DEF’s vidensportal

Som medlem af Dansk El-Forbund har du gratis adgang til Vidensportalen for det el-tekniske område, hvor du kan styrke og teste dine faglige kompetencer

Dansk El-Forbunds ’Vidensportal for det el-tekniske område’ (VEO) er skabt til dig, der vil styrke og udvide din faglighed. På den virtuelle og mobilvenlige lærlingsplatform kan du se videoer og webinarer, finde fagligt læsestof og tage quizzer, der tester dine faglige kompetencer inden for forskellige områder.

 

Du kan også se eller gense alle DEF’s virtuelle temamøder som webinarer. Det kan for eksempel være temamøderne ’Styr på standarderne’ med Dansk Standard, ’Smart Home-løsninger og IoT’ med Logic Group, ’PoE og netværksinstallationer’ med Schneider Electric og CommScope’, ’Wifi Smart Home og IoT’ med Malmbergs eller ’Installationer uden fejl’ med Sikkerhedsstyrelsen, hvor over 200 DEF-medlemmer deltog LIVE.  

På VEO er der mulighed for at deltage i forskellige forløb, der er opdelt i moduler om for eksempel automation og industrielle netværk, arbejde på eller nær spænding, grundlæggende KNX-kursus, lysstyring med DALI, intelligente belysningsanlæg, nye standarder, lovgivning og regler om LED og meget mere. Du kan deltage i forløbene, hvor og hvornår du vil. Det eneste du behøver, er en mobil, tablet eller computer med internetadgang.

Ifølge forbundssekretær Hanna Lindstrøm er VEO oplagt for DEF-medlemmer, der vil styrke deres faglighed inden for det el-tekniske område.

- I en branche, som hele tiden er under forandring, gælder det som elektrikere og teknikere om hele tiden at holde sig opdateret på ny teknologier og løbende vedligeholde og udvikle sine faglige kompetencer. Her er vidensportalen et effektivt værktøj. Det er en online platform designet som et socialt netværk, der ligner Facebook, Twitter og LinkedIn. På portalen har du din egen profil og et fællesskab med de andre brugere, som du kan integrere med. Vi udvider løbende platformen med nye muligheder og forløb, forklarer Hanna Lindstrøm. 

Du kan læse mere og anmode om adgang til VEO på def.dk/vidensportal-det-el-tekniske-omraade.