Teknik-grossist vinder arbejdsmiljøpris

Lemvigh-Müller A/S fejrer flot pris med tre gratis seminarer

Der var ingen deciderede el-virksomheder blandt vinderne af Arbejdsmiljøprisen 2019, der blev kåret den 8. april. Men mange elektrikere har deres mere eller mindre daglige gang som kunder hos teknikgrossisten mv. Lemvigh-Müller A/S, der vandt prisen i kategorien ’Arbejdsulykker’.

Lemvigh-Müller vinder af Arbejdsmiljøprisen 2019

På kort tid har virksomheden formået at halvere antallet af arbejdsulykker. Det er sket gennem en fokuseret indsats med særligt fokus på området.

Målet er nul arbejdsulykker og nul fraværsdage som følge af arbejdsulykker, og ifølge en pressemeddelelse udsendt i forbindelse med tildelingen af prisen skal det nås i 2020. Man kan se en film om indsatsen her.

I virksomheden fejres prisen ved afholdelse af tre gratis seminarer om arbejdsmiljø. Seminarerne henvender sig til arbejdsmiljøansvarlige i mindre eller mellemstore virksomheder i industrien, byggebranchen, forsyningssektoren, installationsbranchen – og i det hele taget dem, Lemvigh-Müller handler med. De holdes i maj og juni, og varigheden er to timer.

Arbejdsmiljøprisen blev uddelt i fire kategorier. De øvrige vindere var Fødeafsnittet på Hvidovre Hospital (unge og nyansattes arbejdsmiljø), Odense Kommune Dagtilbud (muskel- og skeletbesvær) og Adserballe & Knudsen A/S (psykisk arbejdsmiljø).

Screendump: LM-seminar om arbejdsmiljø

YouTube-vkideo om Lemvigh-Müller og ulykkesforebyggelse