Taler du arabisk?

Dansk El-Forbund efterlyser eksperthjælp til jordansk samarbejdsprojekt

Hvis man kan tale arabisk, som det tales i Jordan, kan man gennem Dansk El-Forbund (DEF) være med til at hjælpe landets elektrikere. DEF deltager i øjeblikket via Fagbevægelsens Ulandssekretariat i et samarbejdsprojekt med Det Jordanske El-Forbund.

jordan jjr

Projektet går ud på at hjælpe de jordanske kolleger med at blive bedre til forhandling af overenskomster og lokalaftaler, opbygning hjemmesider og medlemskommunikation samt dannelse af et ungdomsarbejde i forbundet.

DEF mangler dog hjælp og efterlyser derfor, om der skulle være et af forbundets medlemmer, der mestrer arabisk, som det tales i Jordan. Opgaverne drejer sig om både hjælp med mundtlige oversættelser og kontakt til el-forbundet i Jordan.

Det vil styrke samarbejdet, at alle er elektrikere. Hvis man er interesseret og kan arabisk både i skrift og tale, kan man skrive til organisationssekretær Allan Holm Pedersen på ahp@def.dk. Forbundet vil herefter kontakte interesserede hurtigt efter sommerferien.

På billedet herover ses forbundsformand i DEF Jørgen Juul Rasmussen (til højre) under et besøg hos de jordanske kolleger.