Spil og vind med LO Plus

Drej PLUSHJULET i LO Plus app’en og vind fede præmier

LO Plus gentager succesen med PLUSHJULET - et virtuelt ’lykkehjul’ integreret i LO Plus app’en, som alle DEF-medlemmer gratis kan downloade til mobilen.    

Du kan dreje PLUSHJULET i LO Plus app'en fremt til den 19. maj 2019. Foto: Benjamin Rothenborg Vibe 

Downloader man LO Plus app’en til sin mobil og logger ind, kan man fra d. 29. april t.o.m. d. 19. maj 2019 spille med om fede præmier. Når man er logget ind i app’en, skal man blot trykke på spil-ikonet i højre hjørne, for at få adgang til spillet. 

Alle medlemmer kan spille med 1 gang om dagen, og de kan med det samme se, om de har vundet en af de lækre præmier fra blandt andre TIVOLI, Bakken, Dansk Bilglas, og LEGOLAND.

I spillet kan man samtidig svare på quiz spørgsmålene, og optjene lodder til ugepræmierne og hovedpræmien, som er et gavekort på hele 3.000 kr. til en valgfri LO Plus partner.

Sidste år vandt elektriker Kia Nielsen fra DEF Nordjylland hovedpræmien i PLUSHJULET.

Du kan downloade LO Plus app’en HER.  Det er også muligt at hente LO Plus app’en ved at sende en sms med teksten KORT til 1999. Det koster alm. sms takst.

Om LO Plus:

LO Plus A/S er en gratis fordels- og rabatordning, der 8. juli 2004 er blevet til i samarbejdet mellem en række af LO's forbund. LO Plus A/S er et selvstændigt selskab, der er stiftet på initiativ af LO, og som ejes af FH (Fagbevægelsens Hovedorganisation) og forbundene i fællesskab.

I dag har LO Plus ca. 750.000 medlemmer, der kan bruge de fordele, der er tilknyttet medlemskortet til forbundet. Og medlemmerne kan få rabat ca. 1.300 forskellige steder i Danmark.