Sommeren skudt i gang

Medlemstilbud: Gratis adgang til masser af kloge og energiske sommer-adspredelser på både Arbejdermuseet og Energimuseet

 

Medlemstilbud: Gratis adgang til masser af kloge og energiske sommer-adspredelser på både Arbejdermuseet og Energimuseet

Blandt de mange tilbud til elektrikerne i Dansk El-Forbund denne sommer findes som altid medlemsfordelene med gratis adgang til Arbejdermuseet (med hele familien) og Energimuseet. Fælles for begge steder er, at man kan blive klogere, mens man hygger sig, og der er nok at give sig i kast med.

For alle sanser

På Arbejdermuseet i København kan børn og voksne opleve og udforske historien; Ved næsten at være der selv kan man opleve fortiden med egne øjne.

Og der bliver også kræset for de andre sanser: I dagene 4.-8. juli kan man lytte til masser af god musik i Arbejdermuseets festsal, når Copenhagen Jazz Festival byder på et spændende program med blandt andre Kira Skov, Kentaur, CTM, Nikolaj Nørlund og Hess Is More.

I Københavns eneste fredede kælderbeværtning – Arbejdermuseets restaurant, Café & Øl-Halle "1892" – kan smagssansen pirres med traditionelle frokostretter i gården, hvor der er dækket op. Bagefter kan man i Kaffebaren fra 1950’erne få kaffe – med eller uden kaffeerstatning.

I øjeblikket og frem til den 31. juli vises også udstillingen Hus Forbi Fordi. Det er en jubilæumsudstilling, der markerer Hus Forbi’s 20 års jubilæum.

Rundt med toget

På Energimuseet ved Tange sø nær Bjerringbro har man i år entreret med et nostalgisk tog, så gæsterne kan introduceres for det store og smukke område, museet ligger i. Dertil kommer masser af andre aktiviteter på museet. Medlevende formidlere giver daglige lynshows med mulighed for en afsluttende hårrejsende oplevelse samt science shows, og desuden vil en professionel tryllekunstner komme og trylle søndag den 3. juli og de efterfølgende fire søndage kl. 14.00.

Der vil også være masser af udendørs aktiviteter i sommerperioden – herunder mulighed for at låne udendørs spil og lege med vandkanoner. De dage, hvor vejret tillader det, vil der blive tændt bål og arrangeret aktiviteter omkring det.