Skills er åbnet

Se åbningsceremonien på Youtube og følg med på facebook

youtube skills

Så er årets danmarksmesterskaber i erhvervsuddannelser startet. På lørdag står det klart, hvem der kan kalde sig landets dygtigste unge elektriker 2017.

På elektrikerområdet er der fem deltagere i konkurrence: Mikael Broberg Siewertsen, Sæby, Mikkel Rifbjerg Pedersen, Nykøbing F, Simon Schramm, Højer, Emil Kirk Henriksen, Odense, og Rasmus Dufour, Holbæk. Ud over at levere godt håndværk under stramt tidspres skal de unge også hele tiden være opmærksomme på at tage hensyn til det gode arbejdsmiljø.

Det er SkillsDenmark, der arrangerer DM i Skills, som finder sted i forskellige danske byer hvert år. I dagene 26.-28. januar finder begivenheden sted i Gigantium i Aalborg.

Elektrikeruddannelsen var demonstrationsfag på det første Skills i 2011, men har siden været konkurrencefag. Dansk El-Forbund er igen i år selvfølgelig til stede på Skills med flere repræsentanter.

Åbningsceremonien fandt sted tidligere i dag, men hvis man gerne vil se – og høre – begivenheden, kan åbningen ses på Youtube, ligesom Skills også er på facebook.