Sensommertilbud fra LO Plus

LO Plus lokker med to særarrangementer i august måned samt muligheden for at vinde biografbilletter ved at logge ind i LO Plus app’en

Der er masser af kontante fordele og rabatter inkluderet i medlemskabet hos Dansk El-Forbund. En af dem er rabat- og fordelsordningen LO Plus, som lige nu har to favorable sensommertilbud til medlemmerne i august måned. Her kan medlemmer af Dansk El-Forbund og andre forbund tilknyttet LO Plus få glæde af to særarrangementer samt muligheden for at vinde biografbilletter ved at logge ind i LO Plus app’en.

ZOO FOOD FESTIVAL

 

Tag til ZOO Food Festival, og bliv klogere på bæredygtighed, klima, mad og meget mere. Spar op til 50 procent på billetter til den 21. og 23. august med LO Plus

Køb billetter her: https://loplus.dk/zoofood

LO Plus dag i Tivoli Friheden

 

Søndag d. 25. august kan du tage hele familien med i Tivoli Friheden til en helt særlig LO Plus pris. Spar 50 procent på både indgang og turbånd ift. indgangsprisen.

Køb billetter her: https://loplus.dk/tivolifrihedendag

LO Plus app

 

Få dit medlemskort, overblikket over alle rabatter og meget mere - direkte på mobilen med LO Plus app'en. Logger du ind i app’en inden den 18. august, deltager du automatisk i lodtrækningen om 6x2 biografbilletter til en valgfri film.

Hent LO Plus app'en her eller send en sms med teksten KORT til 1999. Det koster alm. sms takst.