Sæt kryds i arbejdsmiljøkalenderen

Der er åbent for tilmelding til ’årets arbejdsmiljøbegivenhed’

Selv om det først sker i oktober, kan det være en god idé at sætte kryds i kalenderen og indsende en tilmelding allerede nu. Der er nemlig – ifølge BFA Industri – tale om årets arbejdsmiljøbegivenhed.

BFA Industri - illustration fra invitation Topmøde

Arrangementet er Arbejdsmiljø Topmøde 2019. Ligesom ved tidligere års arrangementer i topmøde-serien byder programmet på en bred vifte af både praksisorienterede og mere overordnede indlæg.

Som eksempel kan nævnes teknikgrossisten mv. Lemvigh-Müller A/S, der i foråret var blandt vinderne af årets arbejdsmiljøpris. Repræsentanter fra virksomheden vil fortælle om, hvordan man engagerer og involverer medarbejdere i forebyggelse af ulykker.

I et af programpunkterne er hjernen på overarbejde, et andet handler om søvn og stress. Krænkelser er også kommet på dagsordenen her, og exoskeletter til forebyggelse af nedslidningsskader og øget arbejdsglæde er andre punkter på programmet.

Arrangørerne håber også, at Peter Hummelgaard – den nye beskæftigelsesminister – får mulighed for at give sit bud på den kommende arbejdsmiljøindsats.

BFA Industri opfordrer til, at virksomheder deltager med repræsentanter fra både A- og B-siden. Det gratis arrangement finder sted den 23. oktober i Odense.

Sidste frist for tilmelding til arrangementet er den 14. oktober – men hvorfor vente? Der er åbent for tilmelding nu.