Rekordår for Industriens Pension

Industriens Pension voksede på alle fronter i 2017, og i det hele taget går det fint for pensionsselskaberne

Der er fuld fart på opbygningen af pensionsopsparingen for medarbejdere i industrien og fødevareindustrien. Indbetalingerne til pensionsordningen i Industriens Pension landede sidste år på 9,2 mia. kroner, hvilket er det højeste nogensinde og cirka 800 mio. kroner mere end i 2016.

IP aarsrapport

Samtidig bidrog et stærkt afkast på 12,2 mia. kr. i 2017 også kraftigt til pensionsformuens hastige vokseværk. I alt steg investeringsaktiverne til 164 mia. kr. ved udgangen af 2017 mod 150 mia. kr. året inden.

Medlemstallet voksede med mere end 4.000 personer i løbet af året, og Industriens Pension havde ved årsskiftet 406.514 medlemmer, viser årsrapporten for 2017. Også dette tal er det højeste nogensinde. Læs mere her.

I det hele taget går det ret godt for de to pensionsselskaber, der er dominerende, når det gælder pensionsordningerne for Dansk El-Forbunds medlemmer. Industriens Pension er det ene, mens det andet er PensionDanmark.

Også det sidstnævnte selskab, der i forbundets regi er det største, kunne forleden fremvise en flot årsrapport for 2017 – herunder det største investeringsafkast nogensinde. Det kan man læse mere om her.

PD aarsrapport