Portal: Stor stigning i interesse for solceller

Formidler af håndværkerkontakt har siden den russiske i invasion i Ukraine oplevet et boom i formidlede solcelleopgaver

kurve solceller

– Krigen i Ukraine har sat skub i danskernes ønske om at være selvforsynende. Opgavetallene viser, at efterspørgslen på solceller for alvor blev kickstartet den 24. februar 2022. Høje priser på energi er blevet en ny hverdag for boligejerne, og det betyder en helt uset høj efterspørgsel på solceller.

Sådan siger Nynne Groth Hallander, projektleder hos 3byggetilbud.dk i en pressemeddelelse fra opgaveportalen. Baggrunden er, at 3byggetilbud.dk har oplevet en stigning på 979 procent i antallet af formidlede solcelleopgaver fra Ruslands invasion i Ukraine til i dag sammenlignet med samme periode sidste år.

Sammenlignes efterspørgslen med samme periode før corona er væksten i solcelleopgaver på mere end 1.540 procent, fortæller 3byggetilbud. Portalen søger da også flere firmaer til at løfte de mange opgaver, den modtager.

3byggetilbud.dk formidler gratis tilbud fra håndværkere på bygge- eller renoveringsopgaver. Navnet henviser til, at den finder tre håndværkere eller entreprenører, der passer til den beskrevne arbejdsopgave.

solcelletag