PlusKort

Få rabatter og kontante fordele med PlusKortet

 

 

Som medlem af Dansk El-Forbund modtager du automatisk et PlusKort. PlusKortet er både dit medlemskort til Dansk El-Forbund og et rabat- og fordelskort, hvor du som medlem kan få kontant rabat, når du handler.

Med PlusKort i hånden – enten fysisk eller på mobilen – har du adgang til fordele og rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops i hele landet.

PlusKort arbejder løbende på at bidrage til Dansk El-Forbunds faglige arbejde ved at skaffe fordele til dig som medlem. Hvis du udnytter rabatmulighederne med kortet optimalt, kan du spare lige så mange penge, som du betaler i kontingent til fagforeningen.

Kortet bliver sendt med posten inden for den første måned efter indmeldelse.

På PlusKortets hjemmeside kan du se, hvor du kan få rabat, og hvor meget du sparer med medlemskortet.

 

Få PlusKort og medlemskort på mobilen

Henter du PlusKort app’en til din mobil, har du altid dit medlemskort lige ved hånden, overblik over alle rabataftaler nær dig samt info om nye rabatter og spændende events.

Med app’en kan du tilmed finde information om din lokalafdelinge og få hurtig adgang til overenskomster, regler og nyttige værktøjer. Hver måned trækkes der lod blandt alle, der er logget ind i appen, om et gavekort på 1.000 kr. til en valgfri PlusKort partner.

Første gang du benytter app’en, skal du logge ind med NemID. Du kan hente PlusKort app’en i Google Play eller App Store.

Du kan også sende en SMS med teksten ’KORT’ til 1999, så modtager du et link til download af app’en. Det koster alm. sms-takst.

Har du spørgsmål til, hvordan du bruger PlusKort, kan du kontakte PlusKort medlemsservice på 70102060.

Nyhedsbrev fra PlusKort

Få besked om nye aftaler, ekstraordinære kampagnerabatter, spændende events – kun for fagforeningsmedlemmer – samt meget mere med PlusKortets nyhedsbrev.

Spar penge og betal med PlusGuldkort

Du har mulighed for at udskifte dit nuværende medlemskort med et PlusGuldkort. Guldkortet er et MasterCard, som du også kan bruge til at betale med.

Det koster ikke noget at udskifte dit medlemskort eller bruge et PlusGuldkort. Du vælger selv PIN-koden og får dermed en nem og sikker brug af kortet. 

Kortet fungerer som:

  • Medlemskort til Dansk El-Forbund
  • Adgangskort til faglige arrangementer
  • Rabatkort til mere end 1.300 steder
  • Betalingskort i Danmark, på nettet og i udlandet – alle steder, der accepterer MasterCard

Læs mere om PlusGuldkort via linket til hjemmesiden, hvor du også kan orientere dig i alt det, der typisk står med småt, blandt andet vilkårene for at få og bruge kortet og priserne. På PlusKortets hjemmeside kan du altid holde dig opdateret med, hvor du kan få rabat.

3 gode grunde til at vælge guldkortet:

  • Ekstra rabat hver måned hos udvalgte partnere
  • Det koster 0 kroner at få et PlusGuldkort
  • Du får et internationalt betalingskort, som du kan bruge overalt, og som har en ekstra sikkerhed indbygget, når du betaler med det på nettet.
     

Om PlusKort

I oktober 2019 blev LO Plus til PlusKort. Efter LO og FTF dannede den nye fælles hovedorganisation FH – passede navnet LO Plus ikke længere, da det er et gratis medlems-, fordels- og rabatkort for alle fagforeninger, som har tilsluttet sig fordelsprogrammet, under det nye FH.

Det tidligere LO Plus blev stiftet tilbage i juli 2004 på initiativ af det tidligere LO, som nu ejes af FH og forbundene i fællesskab. PlusKort er en selvstændig virksomhed, der giver næsten 1 million fagforeningsmedlemmer adgang til PlusKort, og de mange fordele og kontante rabatter, der er knyttet til kortet. PlusKort kan benyttes i mere end 1.300 butikker og webshops landet over.