PensionDanmark kåret til Europas bedste pensionsselskab

PensionDanmark modtog i sidste uge hæderen som Europas bedste pensionsselskab for andet år i træk. Som det eneste selskab modtog PensionDanmark fem priser

PensionDanmark blev i sidste uge hædret som Europas bedste pensionsselskab. Hæderen kom på grund af en innovativ brug af teknologi og som frontløber på investeringer i bæredygtig infrastruktur.

Præmieret: Fem priser til PensionDanmark

Hovedparten af Dansk El-Forbunds medlemmer har via overenskomsten deres pensionsordning i selskabet. Priserne belønner PensionDanmarks arbejde for at sikre, at medlemmerne oplever en bedre og hurtigere service, uden at der gås på kompromis med målsætningen om lave omkostninger. På den måde får medlemmerne mest muligt ud af deres pensionsopsparing.

Ved IPE-konferencen i Dublin blev PensionDanmark desuden tildelt prisen for bedste pensionsselskab i kategorien Danmark, prisen ”Credit & Alternatives” for dygtig investering af medlemmernes opsparing og prisen for ”Innovation”. Også PensionDanmarks adm. direktør, Torben Möger Pedersen, fik en personlig hæder for ”Outstanding Industry Contribution”. PensionDanmark var det eneste selskab, som modtog fem priser.

Den årlige IPE (Investment and Pensions Europe) Conference and Awards er den største prisuddeling for pensionsselskaber i Europa med deltagelse af flere hundrede europæiske selskaber.

Screendump: PensionDanmark international prisvinder