På udkig efter en lift?

Første danske liftmesse kan besøges i Slagelse i dagene 11.-12. maj

liftmesse

Mange elektrikere bruger lift i det daglige arbejde, og Dansk El-Forbund (DEF) opfordrer generelt til, at medlemmerne bruger i lift i stedet for stiger, hvor det kan lade sig gøre. Hvis man mangler inspiration til, hvilken lift der er mest egnet til jobbet, er det måske en god idé at lægge vejen forbi Slagelse.

Her kan man i dagene 11.-12. maj besøge Dansk Liftmesse, som er den første af sin slags. En pressemeddelelse fra arrangøren fortæller, at udstillerne præsenterer et bredt udvalg af blandt andet ”lastbillifte, saxlifte, bomlifte, minikraner, spiderlifte og meget andet. Liftene vil være på el, diesel og batteri og der vil blive vist både spritnye maskiner og produktnyheder frem, samt brugte lifte og minikraner i høj kvalitet.”

Der er sket en rivende udvikling i branchen de seneste år. Og omtalen lover, at besøgende – som nogle af de første i Danmark – vil få lejlighed til at se nyudviklede lifte, der blandt andet imødekommer større miljøkrav, og specialdesignede lifte til specifikke formål.

Dertil kommer fokus på sikkerhed, liftkurser og -certifikater, da IPAF vil være til stede på messen med en stand, hvor man kan høre mere om bl.a. kurser til liftoperatører. Den internationale IPAF-organisation er specialiseret i sikkerhed og liftkurser.

Messen holdes på ZBC Transport & Logistikskolens udendørs areal på Dalsvinget 18, 4200 Slagelse. Den har åbent torsdag den 11. maj kl. 10.00-18.00 og fredag den 12. maj kl. 10.00-15.00. Der er gratis adgang, og billetter kan hentes på messens hjemmeside.

liftmesse 2