Organiseringsindsats giver resultater

Dansk El-Forbunds norske søsterforbund har haft succes med hvervekampagne

hvervekampagne i norsk el-forbund

Det norske forbund EL og IT Forbundet har tidligere på måneden passeret et medlemstal på 38.000. Det er sket efter flere år, hvor tallet har været omkring 36.000 og 37.000.

De 38.000 er endda nået trods en ’oprydning’ i medlemssystemet, fortæller næstformand Vidar Hennum, der takker hele organisationen for indsatsen i en hvervekampagne gennem et halvt år: Det nytter at hverve, konstaterer han på forbundets hjemmeside.

Også Dansk El-Forbund sætter i indeværende kongresperiode ekstra kræfter ind på medlemshvervning. Efter en del forberedende arbejde er en kampagne på vej til for alvor at blive skudt i gang med titlen ”Tændt på mit fag”. Det mere officielle ’startskud’ vil blive affyret i forbindelse med Topmødet for forbundets tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter i september.

Med de nu flere end 38.000 medlemmer er det norske forbund noget større end det danske, men EL og IT Forbundet organiserer – ud over de samme grupper som det danske forbund – også ansatte inden for tele- og it-branchen. Det fremgår på det norske forbunds hjemmeside, at hvervningen foregår bredt i samtlige medlemskategorier.