Oplev julestemningen på Arbejdermuseet

Der er masser af julehygge for hele familien på Arbejdermuseet, hvor medlemmer af Dansk El-Forbund har gratis adgang med ægtefælle/samlever og børn

Fra det øjeblik du går gennem porten og videre ind i den gamle baggård, kan du mærke julehyggen brede sig: Lysene, træerne og lanternerne viser dig vej ind i varmen – ind på Arbejdermuseet. Her starter julen som i gamle dage med kravlenisser, butikspynt, guirlander, småkager, honninghjerter, varm kakao og glade smil.

Der ’jules’ på Arbejdermuseet fra 22. november til og med 30. december. Som altid er der gratis adgang for medlemmer af Dansk El-Forbund, der tilmed kan tage ægtefælle/samlever og børn gratis med.

Jul på Arbejdermuseet

Medlemmer af Dansk El-Forbund har gratis adgang til Arbejdermuseet med ægtefælle/samlever og børn. Foto: Arbejdermuseet.

Gratis juleomvisninger

I november og december måned har du mulighed for en helt særlig oplevelse, når vi åbner op for juleomvisninger i vores populære udstilling om 1950’erne. Omvisningen byder bl.a. på gensyn med de populære juletræsfester, fattigmandskonfekt lavet på kartofler, og fortællingen om den hjemmelavede jul.

Omvisningerne finder sted hver søndag kl. 12:00 fra d. 2. december. Tilmelding er ikke nødvendig, først til mølle, vi mødes i butikken

Jul i 1950’er-udstillingen og i Kaffebaren

Nyd en varm kakao eller kaffe med Rich’s og hjemmebagte julesmåkager i 50’er-kaffebaren, hvor der er givet los på julepynt og ægte julestemning. Smag på efterkrigstidens jul i en tid med rationering og prøv de hjemmelavede havregrynskugler og ‘fattigmandsmarcipan’ lavet af kartofler.

Du også opleve den julepyntede 1950’er udstilling, hvor den flittige husmoder i har pyntet den 2-værelses lejlighed op til jul efter tidens dessiner. I butiksgaden drømmer både børn og voksne om tidens store statussymbol – fjernsynet. Velkommen til jul i 1950’erne – årtiet der bød på rationeringer, arbejdsløshed og kold krig, men som også rummede en stærk tiltro til, at fremtiden ville blive bedre end fortiden.

Gør dine juleindkøb i butikken

Vi sælger gammeldags julekalendere, kravlenisser, julepynt, julegaver og legetøj til de mindste. Kom og gør et julefund i vores hyggelige butik.

Café & Øl-halle byder på gløgg og julefrokost

Prøv Øl-halles æbleskiver og gløgg med et skvæt hjemmelavet figensnaps til.

Julefrokost med juleplatter og hjemmelavede klassikere -som gravad laks fra Hvide Sande, øko-flæskesteg, sild og hjemmebrygget snaps. Serveres som a la carte mandag til fredag.

Det store julebord med alt, hvad du drømmer om af julelækkerier fra tarteletter med frilandshøns til karrysild og julesild, øko-flæskesteg, ostebord, ris a la mande og meget, meget mere. Mandag – fredag som tallerkenservering og om lørdagen som den store julebuffet.