Online-lægen har længe åbent

Husk, at du som en del af din sundhedsordning i PensionDanmark kan komme til lægen via en videokonsultation. Også om aftenen og i weekenden

onlinelæge foto

Lægerne i Online læge kan hjælpe med de fleste ting, som din egen læge hjælper med. De kan svare på spørgsmål om dit helbred og sygdomme, sende dig videre til undersøgelse og i nogle tilfælde forny recepter. Har du børn, der endnu ikke er fyldt 15 år, kan de også få hjælp.

Du kan for eksempel bruge online læge, hvis du ikke kan finde tid til at besøge din egen læge – eller hvis du ikke kan nå det inden for din egen læges åbningstid.

Sådan gør du

Videosamtalen foregår enten via PensionDanmarks app (Din Pension) eller hjemmesiden pension.dk.

Online læge har åbent alle hverdage kl. 8-21, mens der i weekenden og på helligdage er åbent kl. 9-17. Online læge er derfor et godt supplement til din egen læge.

Fragtfri levering af medicin

Har du brug for medicin, kan du vælge at bestille det hos ApoPro Online Apotek via PensionDanmarks app. Bestiller du via app’en, skal du ikke betale for fragten, og du kan både få leveret håndkøbsmedicin og receptpligtig medicin.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til PensionDanmarks sundhedsrådgivning på 70 12 13 35 alle hverdage kl. 8-18. Du kan også læse mere om mulighederne i din sundhedsordning på pension.dk eller på PensionDanmarks app.