OK21: Så skal der stemmes

Afstemningen om overenskomsterne på det offentlige område er sat i gang. Dansk EL-Forbunds hovedbestyrelse anbefaler et ja til alle overenskomsterne

OK-mærke OK21Medlemmer af Dansk El-Forbund (DEF), der arbejder under overenskomster i stat, kommuner eller regioner skal nu til tasterne og stemme om overenskomstresultatet. 

Onsdag den 17. marts kl. 9.00 startede urafstemningen om de nye overenskomster. DEF-medlemmer på offentlige overenskomster vil modtage sms og mail med link til afstemningen, som slutter den 15. april kl. 23.59. 

DEF afholder infomøder for medlemmer og tillidsvalgte på det offentlige område, ligesom det er muligt at danne sig et overblik over indholdet i overenskomstaftalerne på den særlige temaside OKdef.dk. Her kan man finde både forligene og anbefalingsskrivelser. 

DEF’s hovedbestyrelse anbefaler et ja til alle de offentlige overenskomster.

Uanset om du stemmer ja eller nej, opfordrer forbundet til, at du bruger din demokratiske ret som medlem af en OK-fagforening, der indgår overenskomster på medlemmernes vegne.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte din afdeling. Hvis du får tekniske problemer, når du stemmer, skal du kontakte din lokalafdeling.