Ny PensionDanmark-app gør det nemt at tjekke pensionen

En ny og forbedret app fra PensionDanmark gør det endnu nemmere for elektrikerne at få overblik over pensionen

Hovedparten af Dansk El-Forbunds (DEF) medlemmer har via overenskomsten pensionsordning i PensionDanmark. De får nu mulighed for at tjekke pensionen via en ny og forbedret udgave af pensionsselskabets app.  

Den nye app fra PensionDanmark gør det endnu nemmere for elektrikerne at få overblik over pensionen 

App’en er enkel at bruge og målrettet dem, der vil have et hurtigt overblik over pensionsordningen. Det kan gøres i bussen, i kantinen, i sofaen, derhjemme, eller hvor det nu passer.

Når du har hentet app’en, kan du for eksempel:

  • tjekke saldoen på din pensionskonto
  • se, om dine pensionsindbetalinger er gået ind på pensionskontoen
  • bestille behandlinger i din sundhedsordning og finde det sundhedscenter, der er nærmest dig
  • regne på, hvor meget du får udbetalt, når du går på pension.

Du kan også tjekke, hvordan du og din familie er sikret, hvis du bliver syg og ikke længere kan arbejde. Og du kan justere summen på dine forsikringer.

Sådan gør du

Du finder app’en ved at søge på ’Din Pension’ i App Store eller Google Play. Når du bruger app’en, skal du logge på med en pinkode. Pinkoden opretter du ved at logge på pension.dk, hvor du taster koden under ’Dine oplysninger’. Fremover kan du så logge på app’en enten med pinkoden, fingeraftryk eller med Face ID (kun på iPhone X).

Har du problemer med at installere app’en, så husk, at du altid kan ringe til PensionDanmark på telefon 7012 1330 alle hverdage kl. 8-21.