Ny hæder til pensionsselskaberne

Industriens Pension har de mest loyale kunder – PensionDanmark ligger nummer to på listen

Julesneen lader vente på sig, men det drysser lystigt med hæder ned over de selskaber, der varetager elektrikernes pensioner. Forleden blev PensionDanmark kåret til Europas bedste pensionsselskab – nu er det Industriens Pension, der scorer topplaceringen som selskabet med den højeste kundeloyalitet.

diagram IP

Det er andet år i træk, at BrancheIndex Pension kommer ud med Industriens Pension på førstepladsen. Og nummer to på listen er PensionDanmark.

Loyalitetsindekset offentliggøres af Loyalty Group, der fortæller, at BrancheIndex Pension er en ud af en række brancheundersøgelser, som Loyalty Group gennemfører årligt. I 2017 har 4400 pensionskunder deltaget i BrancheIndex Pension og vurderet deres pensionsselskab på centrale områder som service, produkter og markedsføring.

Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension, siger i en kommentar blandt andet:

– Vi er naturligvis rigtig stolte over, at vi igen i år topper Loyalty Groups Pensionsindex, men frem for alt er vi glade for, at medlemmernes tilfredshed og loyalitet er løftet til et nyt niveau. 

Diagrammet her på siden her viser loyalitetsindekset – samlet score på kundeloyalitet – for en række selskaber. De to store blandt elektrikernes pensionsselskaber topper listen.