Ny håndbog til tillidsvalgte

Få den bedste start på dit hverv som tillidsvalgt.

Bog, film, podcast og hjemmeside 

FIU (Fagbevægelsens Interne Uddannelser) har udarbejdet materialet  ”Dig og den danske model”  for at give dig som er tillidsvalgt den bedste start. Materialet findes både i bogform, film, podcast og på hjemmesiden, så det kan bruges præcis, når der er brug for det. 

Tillidsvalgte er hverdagens helte 

Materialet giver en god introduktion til alle nyvalgte tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter i både det private og det offentlige om, hvordan det danske arbejdsmarked fungerer. Men der er også masser af praktiske tips, råd og erfaringer til, hvordan konkrete opgaver, såsom forberedelse af lønforhandling eller arbejdet med dårlig trivsel og seksuel chikane kan gribes an. 
Bogen og den tilhørende hjemmeside www.digogdendanskemodel.dk, er udgivet af FIU og er udviklet i et samarbejde mellem arbejdsmarkedsforskere fra Københavns Universitet, tillidsrepræsentanter fra arbejdspladser i hele Danmark og fagspecialister fra FH’s forbund. 

Hvis medlemmerne udgør fundamentet i fagbevægelsen, så udgør de tillidsvalgte de bærende stolper og tagspærene. Og de har fortjent al den støtte og opbakning, de har brug for. Tillidsvalgte påtager sig hver dag et kæmpe ansvar for deres kollegers arbejdsforhold. Og så fortsætter de en over hundrede år stolt dansk tradition for at sikre det gode samarbejde og udvikling af landets arbejdspladser. / Lizette Risgaard, Formand i FH

Bestil her

Bogen kan bestilles på fho.dk/fh-webshop/webshop/dig-og-den-danske-model/
Har du fået en rabatkode, så husk at angive den.