Presse

Kontakt presseteamet, hvis du har en god historie eller har brug for informationer, politiske kommentarer eller tal og fakta.

Fagbladet Elektrikeren

Dansk El-Forbund udgiver fagbladet Elektrikeren om elektrikernes og teknikernes arbejdsliv samt branchens udvikling. Bladet udkommer otte gange årligt på nettet og postomdeles til cirka 30.000 medlemmer samt tekniske skoler, producenter og interesseorganisationer inden for den eltekniske branche.

Fagbladet Elektrikeren skriver om sikkerhed og miljø, teknik, uddannelse og efteruddannelse, fagpolitik og arbejdsmarkedspolitik. Bladet indeholder journalistiske nyheder, reportager, interviews og baggrundsartikler samt debat og aktuel orientering fra Dansk El-Forbund.

Hvis du er interesseret i at annoncere i fagbladet Elektrikeren, skal du kontakte Dansk Mediaforsyning. Det er Dansk Mediaforsyning, som håndterer alle henvendelser om annoncering. På deres hjemmeside kan du også finde information om priser mv.

Nyhedsbrevet Forsyningen

Dansk El-Forbund udsender også nyhedsbrevet Forsyningen om nyheder fra el-faget og -branchen.

Facebook

Dansk El-Forbund har også en profil på Facebook. Følg os og få nyheder, tips og tricks relevant for dig som elektriker eller tekniker i dit feed.

LinkedIn

Følg Dansk El-Forbund på LinkedIn og få nyheder, jobopslag og invitationer til faglige arrangementer i dit feed. 

RSS-feed

Du kan få Dansk El-Forbunds nyheder som RSS-feed. Et RSS-feed er en XML-fil, som distribueres af vores webserver til din RSS-læser.

Dansk El-Forbunds presseteam

Jørgen Juul Rasmussen

Jørgen Juul Rasmussen

Forbundsformand
33 29 70 01
20 26 41 80

Peter Koch Palshøj

Kommunikationschef
33 29 70 80
61 15 02 10

Benjamin Rothenborg Vibe

Journalist
33 29 70 12
20 25 63 70

Jim Jæger

Redaktør
33 29 70 06
20 24 16 82