Mød DEF på hi-messen 2021

Dansk El-Forbund er på plads med egen stand på hi-messen 2021, der byder på tre dage med innovation, teknologi og industri

I dagene 5. - 7. oktober 2021 slår MCH Messecenter Herning igen dørene op for messen ’hi Tech & Industry Scandinavia’ – også blot kaldet ’hi-messen’.

Traditionen tro er Dansk El-Forbund repræsenteret med egen stand på messen, hvor repræsentanter fra forbund og afdelinger er klar til at byde på en forfriskning og en faglig snak om stort eller småt.

Dansk El-Forbund, som du finder ved stand E4096, vil på messen have særligt fokus på uddannelse, arbejdsmiljø, løn- og arbejdsvilkår og grøn omstilling.

Hi messen er gennem årerne blevet et samlingspunkt og vidensforum for hele industrien, der mødes til tre intense dage, hvor netværk, inspiration og viden er i højsædet.

På hi-messen fremviser en bred vifte af udstillere alt fra automation og robotter til maskiner og produktionsudstyr, så der er rig mulighed for at hente inspiration og netværke på tværs af brancherne. Den seneste hi-messe i 2019 var således mødestedet for flere end 700 udstillende virksomheder samt 20.453 besøgende, der repræsenterede 7.195 unikke virksomheder.

Udstillerne er i år fordelt på fem stærke sektorer indenfor:

  • Automation & robotter
  • Maskiner & produktionsudstyr
  • Intern logistik
  • Underleverandører
  • Fødevareteknologi

Læs mere om messen på hi-industri.dk, hvor du også kan tilmelde dig et nyhedsbrev, der et par gange om måneden frem til messestart giver dig nyheder om alt det spændende, du kan opleve. Billetten, der gælder alle tre dage, koster 100 kr. Du kan hente din billet til Hi-messen HER.  

 

 

Højdepunkter fra hi-messen i 2019