Mød DEF på HI-messen

Traditionen tro er Dansk El-Forbund på plads med egen stand på HI-messen, der byder på tre dage med innovation, teknologi og industri

I dagene 1.-3. oktober er der igen HI-messe, og alle – eller i hvert fald mange – med interesse for teknologi og tendenser valfarter til Messecenter Herning for at se det nyeste nye på hi Tech & Industry Scandinavia.

Dansk El-Forbund er som altid på plads med en stand. Den finder du i Hal E, stand nr. 4096, hvor repræsentanter fra forbund og afdelinger er klar til at byde på en forfriskning og en faglig snak om stort eller småt.

– Jeg håber, at mange elektrikere har lyst til at lægge vejen forbi til en faglig snak, når de alligevel er på messen for at orientere sig om alt det nye inden for faget. Vi har fokus på uddannelsen som elektriker inden for industrien. Moduluddannelsen giver alle muligheder for at tilpasse uddannelsen til den enkelte virksomhed. VI har også fokus på efteruddannelsen for vores medlemmer siger organisationssekretær Allan Holm Pedersen til fagbladet Elektrikeren, som i disse dage er på vej til medlemmernes postkasser.  

Du kan læse meget mere om messen på hi-industri.dk, hvor der også kan hentes fribilletter til det store arrangement. Det er 55. gang, messen holdes, og der er ifølge arrangørerne flere end 700 udstillere.