Hjælp til arbejdsmiljø og sikkerhed

For os i DEF Sydjylland er det vigtigt, at du føler dig sikker i alt, hvad du arbejder med på arbejdspladsen; fra du står på en stige eller et stillads til du udfører tunge løft eller står i belastende arbejdsstillinger.

Vil vi gerne klæde dig på til at kunne træffe de rigtige forholdsregler ude på arbejdspladsen. Så du undgår arbejdsskader og kan komme hjem i god behold efter hver arbejdsdag.

Som medlem i DEF Sydjylland kan du altid få råd og vejledning om, hvordan du udfører dit arbejde mest forsvarligt sådan at din sikkerhed og din sundhed er i top. Og du er altid velkommen til at kontakte os. Bare ring eller skriv – vi står klar til at hjælpe dig med alle slags spørgsmål inden for arbejdsmiljø og sikkerhed. 

Er der noget galt?

Vi tager selv ud og tilser konkrete forhold på en arbejdsplads, hvis du som medlem mener, at der er noget galt. Og vi kan også hjælpe med at kontakte Arbejdstilsynet, hvis noget skal anmeldes.

Står du over for en problemstilling omkring arbejdsmiljø og sikkerhed for første gang og er i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til den, så hjælper vi dig med at finde et svar.