Ungdommens Årsmøde 2022: informationsside

Til vinter afholder DEF Ungdom sit årlige politiske topmøde, hvor du kan være med til at bestemme, hvad din fagforening skal kæmpe for i fremtiden. Vigtige informationer om arrangementet vil blive tilføjet på denne side.

Ungdommens Årsmøde 2021

Ungdommen sætter kursen

D. 25.-27. november afholder Dansk El-Forbund Ungdom Årsmøde. Arrangementet vil blive afholdt på Metalskolen Jørlunde, og det er gratis at deltage for medlemmer. Dansk El-Forbund lejer busser til og fra arrangementet, som man kan gøre brug af. Endvidere står Dansk El-Forbund for forplejning til arrangementet.

Hvordan kommer jeg med til årsmødet?

Det er afdelingerne i Dansk El-Forbund, som står for at tilmelde deres medlemmer til Ungdommens Årsmøde. Det er fordi, at vi gør brug af et delegeret system, hvor det er det samlede antal medlemmer i afdelingen, der bestemmer, hvor mange deltagere de må tage med.

Hvert efterår afholder afdelingerne i Dansk El-Forbund en forberedelsesweekend, hvor lærlinge, ung-svende og akademistuderende samles for at forberede deres forslag til årsmødet. Det er også typisk her, at afdelingen beslutter, hvem der kan komme med som deltagere.

Kom med på lokal forberedelsesweekend
Hvis du vil med på Årsmøde, er det en god idé at deltage i din lokale forberedelsesweekend
Region Øst

Hvis du er medlem i en af følgende lokalafdelinger i Dansk El-Forbund, kan du tilmelde dig her: Bornholm, København, Nordsjælland, Storstrøm eller Vestsjælland.

Ovenstående afdelinger mødes d. 7.-9. oktober, hvor de sammen diskuterer og udarbejder forslag til DEF Ungdoms Årsmøde. 

Region Syd

Hvis du er medlem i en af følgende lokalafdelinger i Dansk El-Forbund, kan du tilmelde dig her: Fyn, Lillebælt eller Sydjylland.

Ovenstående afdelinger mødes d. 7.-9. oktober, hvor de sammen diskuterer og udarbejder forslag til DEF Ungdoms Årsmøde. 

 

Region Nord

Hvis du er medlem i en af følgende lokalafdelinger i Dansk El-Forbund, kan du tilmelde dig her: Midtjylland, Østjylland eller Nordjylland.

Ovenstående afdelinger mødes d. 7.-9. oktober, hvor de sammen diskuterer og udarbejder forslag til DEF Ungdoms Årsmøde. 


Skal jeg vide en masse om fagligt arbejde og politik for at deltage?

Nej, det er overhovedet ikke nødvendigt. Vi har medlemmer, som har deltaget på rigtig mange årsmøder og medlemmer, som kommer for første gang uden nogen erfaringer med fagforeningsarbejde. Dansk El-Forbund Ungdom er et trygt fællesskab, hvor vi er oprigtigt interesserede i vores kammerater og kollegaers holdninger og erfaringer. Og vigtigst af alt, så er der plads til at lære noget om sit fag og om lønninger og arbejdsvilkår – alle deltagere har nemlig på et tidspunkt prøvet at komme til sit første møde!

Vigtige dokumenter

På denne side vil der løbende blive uploadet vigtige dokumenter til ungdommens årsmøde. Det gælder både de politiske- og faglige forslag vi skal behandle og deltagerinformationer med praktiske informationer.