Tidligere Boost-deltagere anbefaler vores sommerkursus!

Anbefaling: To tidligere deltagere deler deres oplevelser og fortæller, hvorfor andre unge skal tilmelde sig Boost.

to boost-deltagere på kursus i robotteknik

Debutanten

I slutningen af en helt almindelig arbejdsdag mærkede Julie K. Drejstel vibrationer fra sin telefon i lommen. Med forventning om, at en ven prøvede at komme i kontakt med hende, greb hun ud efter sin telefon, men kunne overrasket konstatere, at beskeden kom fra hendes fagforening.

>>Da jeg så, at DEF Ungdom inviterede mig på sommerkursus, besluttede jeg mig med det samme for at tage af sted. Det sværeste var egentlig at vælge mellem de mange fede kurser<<

Hun endte med at tilmelde sig et kursus i robotteknologi, selvom emnet ikke havde meget at gøre med hendes almindelige arbejdsopgaver.

>>På Boost får man lov til at snuse til emner, som der sjældent er plads til i en travl hverdag<<

Selvom Julie ikke arbejder med robotteknologi til dagligt, mener hun alligevel, at hun kan bruge de ting, hun har lært på Boost i sit arbejdsliv.

Tanken om at kunne networke med andre unge elektrikere og have det sjovt til festerne om aftenen virkede også tillokkende for Julie, som modsat de fleste andre førstegangsdeltagere ankom til Boost helt alene:

>>Jeg tog til Boost uden at kende et øje, men inden jeg havde fået nøglen til mit værelse, havde jeg fået en ny ven<<

Boost-deltager konkurrerer på tid.

Den Rutinerede

Jesper P. Jeppesen er et velkendt ansigt til DEF Ungdoms arrangementer. Ligesom Julie deltog han også på Boost sidste år, men for ham var det langt fra første gang.

>> Jeg har deltaget på hvert eneste Boost siden H1, og i år gør jeg mig klar til min fjerde tur<<

Direkte adspurgt om, hvorfor Jesper altid prioriterer at bruge en hel weekend på Boost svarer han uden at tøve:

>>Jeg har lært mere på en weekend med DEF Ungdom, end jeg har på 14 dage på skolebænken. Jeg har fået en bredere faglig viden, og jeg synes, undervisningen på Boost er mere spændende, fordi man også undervises af private leverandører<<

Også på det sociale plan glæder Jesper sig til at komme på Boost til sommer, hvor han ser frem til at gense en række af sine kammerater, som han tidligere har lært at kende på DEF Ungdoms sommerkursus.