Om DEF Ungdom

Alle medlemmer under 30 bliver en del af Dansk El-Forbund Ungdom og kan deltage i forbundets aktiviteter. 

I Dansk El-Forbund er vi ca. 6.000 medlemmer under 30 år.

I Dansk El-Forbund Ungdom arrangerer vi blandt andet spændende virksomhedsbesøg, sociale arrangementer og weekendkurser, hvor du kan få el-faglige kurser og selvfølgelig også forskellige arrangementer, hvor fagforeningsarbejde og fagforeningspolitik er i centrum.

Bliv en del af et fagligt fællesskab

Som medlem af Dansk El-Forbund har du gode muligheder for at få indflydelse på fagforeningens arbejde og politik. Ungdommen er blandt andet repræsenteret gennem vores eget ungdomsudvalg nemlig Ungdommens Landsudvalg. Udvalget består af unge aktive medlemmer, som brænder for at sikre dig og dine kollegaer en god og tryg hverdag på arbejdspladen og på skolerne.

Hvem kan sidde i Ungdommens Landsudvalg?

Hvis du er lærling eller under 30 år, har du mulighed for at få en plads i Ungdommens Landsudvalg. Der er udpeget en repræsentant og en suppleant fra hver afdeling. Afdelingen udpeger både repræsentant og suppleant.

Hvert år afholder Dansk El-Forbund Ungdomsårsmøde, hvor vi stemmer om en politisk handlingsplan, som Ungdommens Landsudvalg skal være med til at føre ud i livet. Handlingsplanen består af en række nye initiativer og indsatser, som skal gøre en forskel for lærlinge og unge i el-faget. 

Bliv en del af Ungdommens Landsudvalg

Hvis du er interesseret i udvalgets arbejde, er du altid velkommen til at komme med til et af vores seks årlige møder, hvor du kan få lov til at snuse til arbejdet i vores ungdomsudvalg. Kontakt formand for Dansk El- Forbund Ungdom, Njord Fomsgaard Kvistgaard på nfk@def.dk, og hør nærmere.