Mød nogle af de aktive

Læs om, hvad nogle af de aktive i DEF Ungdom får ud af deres engagement.

Marcus Bach Andersen

Aktiv i DEF Midtjylland

Marcus Bach aktiv i DEF Ungdom

”Det er mega fedt at være aktiv i DEF Ungdom. Der er mange muligheder i fagforeningen, hvis man vil det. Det er fedt, at der er en masse midler til rådighed, hvis man er villig til at gøre en indsats. Der er mange muligheder for at deltage i og være med til at arrangere en masse forskellige arrangementer og aktiviteter. Derfor er det også vigtig, at vi får flere til at deltage i det aktive ungdomsarbejde.  

Gennem DEF Ungdom møder du andre lærlinge-kollegaer, og det er med til at skabe et stærkt sammenhold og et godt kollegaskab. Du ved også, hvem du skal kontakte i afdelingen, hvis du løber ind i problemer”

Foto: Henrik Bjerregrav


Mette Reendahl Rahbek

Aktiv i DEF Storstrøm

Mette Rahbek aktiv i DEF Ungdom

”Jeg har fået et stort udbytte af at være aktiv i DEF Ungdom. Du lærer en masse andre lærlinge at kende, og på den måde skaber du også et rigtig godt netværk. Pengene kan også være små i læretiden, og så er det fedt, at der er så mange gratis arrangementer gennem fagforeningen.

Det at møde andre unge kolleger skaber et sammenhold og et fagligt fællesskab, som du ikke finder andre steder. Jeg vil i hvert fald ikke undvære det netværk, som jeg har bygget op gennem DEF Ungdom”.

Foto: Henrik Bjerregrav


Har du mod på selv at være aktiv i DEF Ungdom? Så kontakt din lokalafdeling og hør mere. Din lokalafdeling kan også hjælpe dig med at få kontakt til andre aktive unge.