Kurser i DEF Ungdom

Unge medlemmer af Dansk El-Forbund har mulighed for at deltage i spændende faglige aktiviteter sammen med kollegaer fra hele landet.

Som lærling eller ungsvend under 30 år, kan du via dit medlemskab i Dansk El-Forbund deltage i forskellige kurser og arrangementer. Du kan læse mere om de forskellige arrangementer her:

Kurser i DEF Ungdom 2019
Ungdommens grundkursus 2019, 16.-17. marts

Kom med Dansk El-Forbund Ungdom på kursus for at lære om dansk fagbevægelse samt de vigtige begivenheder og beslutninger, der har formet Dansk El-Forbund og fagbevægelsen generelt.

Industrimesse i Hannover, 4.-6. april

Som medlem af Dansk El-Forbund har du nu muligheden for at komme med til årets industrimesse i Hannover, Tyskland. Her vil der være over 5000 forskellige udstillinger, og du vil være med blandt de knap 200.000 deltagere, som besøger messen.

BOOST din uddannelse, 21.-23. juni

Til BOOST 2019 vil du som elektrikerlærling, nyudlært eller erhvervsakademistuderende kunne deltage i kurser, hvor dygtige undervisere og kompetente leverandører udbyder undervisning med afsæt i nye teknologier, det nyeste udstyr og relevante emner, der udfordrer dig fagligt. Arrangementet foregår på Den jydske Haandværkerskole.

Få indflydelse på kvaliteten af DIN elektrikeruddannelse, 31. august- 1. september

Kunne du tænke dig at få indflydelse på din elektrikeruddannelse, og være med til at hæve kvaliteten på din skole? Som lærling og medlem af Dansk El-Forbund, kan du tage med på dette kursus, hvor du vil lære, hvad du kan gøre for at få indflydelse på din uddannelse.

Webinarer, efterår 2019

Deltag i forbundets gratis webinarer for lærlinge og bliv endnu bedre klædt på til pensum. Webinarerne bliver afholdt i samarbejde med IGE+XAO, og er som noget ekstraordinært helt gratis for dig som lærlingemedlem. Læs mere og tilmeld dig her:

Årsmøde 2019, 25.-27. oktober

Kunne du tænke dig at have indflydelse på de opgaver, Dansk El-Forbund Ungdom skal arbejde med i fremtiden? Eller kunne du bare godt tænke dig at snuse lidt til de ting, ungdomsarbejdet kan tilbyde dig? Så er årsmødet den perfekte mulighed. Årsmødet bliver afholdt på Metalskolen i Jørlunde.