Kurser i DEF Ungdom

  Unge medlemmer af Dansk El-Forbund har mulighed for at deltage i spændende faglige aktiviteter sammen med kollegaer fra hele landet.

  Som lærling, studerende eller ungsvend under 30 år, kan du via dit medlemskab i Dansk El-Forbund deltage i forskellige kurser og arrangementer. Du kan læse mere om de forskellige arrangementer her:

  Kurser i DEF Ungdom 2022
  Boost din Uddannelse 2023

  Boost din uddannelse er Dansk El-Forbund Ungdoms årlige kursusweekend, som i år finder sted d. 30. juni - 2. juli på Den jydske Haandværkerskole.

  Boost er uden tvivl årets fedeste begivenhed for unge medlemmer af Dansk El-Forbund. Kom med, når lærlinge, studerende og ung-svende fra hele kongeriget bruger en hel weekend på el-faglige kurser og sjove fester.

  Vi udbyder en bred palette af kurser, som eksempelvis indbefatter: KNX, Sol- og vedvarende energi, smart home og meget andet.

  Vi er endnu ikke klar til at præsentere et færdigt kursusprogram, men har allerede nu modtaget mange tilkendegivelser om at undervise fra private leverandører og dygtige undervisere fra DjH.

  Vi kommer til at tilbyde en perlerække af spændende kurser, som du kan vælge mellem. Spørgsmålet er bare, hvilke nye kompetencer du har brug for i el-faget?

  Se tidligere eksempler på kurser nedenfor:

  • Robotteknologi (begynder)
  • Robotteknologi (avanceret)
  • El-dokumentation i SEE Electrical
  • Europamateriel og KNX
  • WISER og KNX
  • Robotter med kunstig intelligens
  • Avanceret SIMATIC
  • DALI 2 og Niko Home Control
  •  

  Det er gratis at deltage for medlemmer af DEF Ungdom, og dertil ydes der kost og logi på Den jydske Haandværkeskoles skolehjem uden regning. Du skal dog selv sørge for transport til og fra skolen, men Dansk El-Forbund har bestilt en bus, som kører fra København over Fyn til Hadsten med stop undervejs, som du kan tilmelde dig gratis - der er 50 billetter til bussen, og de uddeles efter et 'først til mølle'-princip. Bestil busbillet ved tilmelding.

  Der vil være et begrænset antal pladser, så derfor skal du skynde dig at tilmelde dig, når tilmeldingen åbner.

  Industrimesse i Hannover

  D. 20.-22. april drager DEF Ungdom mod Hannover, hvor du kan komme gratis med på Industrimesse.

  Messen er besøgt vidt og bredt, og normalvis ligger besøgstallet på omkring 230.000 personer, som kommer fra hele verden. Folk kommer langvejs fra, for at holde fingeren på pulsen i industribranchen - og der er Hannover Messen netop det perfekte sted. Private leverandører viser nemlig deres nyeste produkter frem i mere end 6.000 stande på messen.

  Det er gratis for lærlinge, akademistuderende og svende under 30 år at deltage. Vi rejser med bus til messen. Det vil være nødvendigt at bede om fri om fredagen i den pågældende uge for at kunne deltage. 

  Ungdommens Årsmøde 2023

  Kom med på Dansk El-Forbund Ungdoms årlige politiske topmøde, hvor vi udstikker retningen for foreningens ungdomsarbejde det kommende år. På Ungdommens Årsmøde træffer vi afgørende beslutninger om, hvad Dansk El-Forbund skal mene – både fagligt og politisk.

  Vil du have indflydelse på, hvordan elektrikeruddannelsen skal sammensættes? Synes du, at vi skal gøre mere for at sikre et ordentligt arbejdsmiljø? Vil du være med til at gøre Dansk El-Forbund mere relevant for dig og dine kollegaer? Ungdommens Årsmøde er stedet, hvor du kan gøre din indflydelse gældende!

  For at komme med på Ungdommens Årsmøde, skal du blive delegeret gennem din afdeling. Der vil blive afholdt forberedelsesweekender ude lokalt, hvor I sammen skriver forslag til Ungdommens Handlingsplan. Det er her, du kan sikre dig en plads ved bordet, når de store beslutninger skal træffes.

   

  Årsmødet afholdes 10.-12. november på Metalskolen Jørlunde.

   Mere information vil blive lagt op på DEF.dk, når vi nærmer os arrangementet.