Kurser i DEF Ungdom

Unge medlemmer af Dansk El-Forbund har mulighed for at deltage i spændende faglige aktiviteter sammen med kollegaer fra hele landet.

Som lærling eller ungsvend under 30 år, kan du via dit medlemskab i Dansk El-Forbund deltage i forskellige kurser og arrangementer. Du kan læse mere om de forskellige arrangementer her:

Kurser i DEF Ungdom 2019
Ungdommens grundkursus 2019, 16.-17. marts

Kom med Dansk El-Forbund Ungdom på kursus for at lære om dansk fagbevægelse samt de vigtige begivenheder og beslutninger, der har formet Dansk El-Forbund og fagbevægelsen generelt.

Industrimesse i Hannover, 4.-6. april

Som medlem af Dansk El-Forbund har du nu muligheden for at komme med til årets industrimesse i Hannover, Tyskland. Her vil der være over 5000 forskellige udstillinger, og du vil være med blandt de knap 200.000 deltagere, som besøger messen.

BOOST din uddannelse, 21.-23. juni

Til BOOST 2019 vil du som elektrikerlærling, nyudlært eller erhvervsakademistuderende kunne deltage i kurser, hvor dygtige undervisere og kompetente leverandører udbyder undervisning med afsæt i nye teknologier, det nyeste udstyr og relevante emner, der udfordrer dig fagligt. Arrangementet foregår på Den jydske Haandværkerskole.

Få indflydelse på kvaliteten af DIN elektrikeruddannelse, 31. august

Kunne du tænke dig at få indflydelse på din elektrikeruddannelse, og være med til at hæve kvaliteten på din skole? Som lærling og medlem af Dansk El-Forbund, kan du tage med på dette kursus, hvor du vil lære, hvad du kan gøre for at få indflydelse på din uddannelse.

Webinarer, efterår 2019

Deltag i forbundets gratis webinarer for lærlinge. Webinarerne bliver afholdt i samarbejde med IGE+XAO, og er som noget ekstraordinært helt gratis for dig som lærlingemedlem. Læs mere og tilmeld dig her:

Årsmøde 2019, 25.-27. oktober

Kunne du tænke dig at have indflydelse på de opgaver, Dansk El-Forbund Ungdom skal arbejde med i fremtiden? Eller kunne du bare godt tænke dig at snuse lidt til de ting, ungdomsarbejdet kan tilbyde dig? Så er årsmødet den perfekte mulighed. Årsmødet bliver afholdt på Metalskolen i Jørlunde.