Kom med DEF Ungdom på Messe i Hannover

D. 20.-22. april drager DEF Ungdom mod Hannover, hvor du kan komme gratis med på Industrimesse.

DEF Ungdom på Light + building messe

Tilmelding er nu åben! 

Du kan komme gratis med DEF Ungdom på messetur til Hannover i foråret. Tilmeldingen er åben - og der er begrænset med plads! Du kan tilmelde dig her

Om Hannover Industrimesse

Temaet for årets messe er "Industriel transformation - gør en forskel", og det betyder at messen - ud over at præsentere de nyeste skud på den industrielle stamme - særligt kommer til at kredse om, hvordan industrien kan gøre en forskel med hensyn til klimaforandringer, forsyningsknaphed og brudte forsyningslinjer. 

Messen er besøgt vidt og bredt, og normalvis ligger besøgstallet på omkring 230.000 personer, som kommer fra hele verden. Folk kommer langvejs fra, for at holde fingeren på pulsen i industribranchen - og der er Hannover Messen netop det perfekte sted. Private leverandører viser nemlig deres nyeste produkter frem i mere end 6.000 stande på messen. 

Turen frem og tilbage

Som bekendt er der mere end et stenkast til Hannover, og ingen fra Dansk El-Forbund Ungdom forventer, at du springer på jernhesten og træder i pedalerne ind til du når frem til vores rejses endemål. Derfor har vi lejet en bus, som kører os til messen og hjem igen. 

Der vil være afgang fra Danmark torsdag d. 20. april om aftenen. Vi vil ankomme til Hannover fredag d. 21. april om morgenen. Og der er forventet hjemkomst natten til lørdag d. 22. april. Det betyder dermed også, at du skal have fri om fredagen, for at kunne deltage på vores tur. På vejen hjem holder vi ind ved grænsen, hvor man har mulighed for at handle ind! 

Dansk El-Forbund står for transport og kost på busturen, mens du selv skal sørge for frokost, når vi er på messen. 

I takt med at vi nærmer os arrangementet, kan du forvente at denne side vil blive opdateret yderligere.