Intelligente boliger, Frekvensomformere & Gnistdetektorer

Kursusafholder: ABB

Krav til fagligt niveau:
Kurset kræver ingen særlige kompetencer, men undervisningen forudsætter, at du selv medbringer en pc med Google Chrome browser

Intelligente boligere -ABB-free@home           

ABB-free@home samler boligens tekniske installationer i et system, der er nemt at installere, konfigurere og betjene. På kurset vil du lære om ABB’s løsninger til et smartere hjem, og du får mulighed for selv at prøve kræfter med installation og konfiguration af ABB-free@ home.
Kurset er et heldagskursus, som vil vare hele lørdagen.

 

 

 

ABB’s frekvensomformere                                                                                        

På dette kursus får du en direkte hands-on oplevelse med frekvensomformere samt en basal viden om, hvordan man dimensionerer ledninger til frekvensomformere.
Dagen starter med en præsentation af frekvensomformere, herunder hvad man skal være opmærksom på, når man arbejder med disse. Senere på dagen vil der være praktiske øvelser med frekvensomformere.
Kurset omfatter øvelser med standardfrekvensomformere samt frekvensomformere for hhv. maskinbygger- og industriapplikationer.

Kurset er et heldagskursus, som varer hele søndagen.

 

 

Beskyt mennesker og installation med selvtestende fejlstrømsrelæ og gnistdetektor

Der kan bruges rigtigt meget tid på den årlige test af fejlstrømsrelæer, fx på installationer, hvor der er monteret mange fejlstrømsrelæer, såsom kontorbygninger, skoler, fabrikker eller på steder, hvor man ikke kommer så ofte, fx pumpebrønde. Til disse steder har ABB udviklet et selvtestende fejlstrømsrelæ. Vi gennemgår teknikken for selvtestende fejlstrømsrelæer og fejlstrømsrelæer, hvor der kan monteres flere LED-belysningsarmaturer end på et almindelig fejlstrømsrelæ.

ABB’s gnistdetektor er et nyt sikkerhedskomponent som kan bruges i eks. bolig installationer. Gnistdetektoren beskytter den elektriske installation mod lysbuedannelse. Vi gennemgår teknikken i gnistdetektoren, samt hvordan installationen udføres rent praktisk. Præsentation af disse produkter vil komme løbene i løbet af weekenden. Produkterne vil være tilgængelig på fremvisningsborde på begge undervisningsdage.