Er du udlært og under 30? – så kan du også komme med på BOOST

Vi har igen åbnet op for at du kan komme med til BOOST også som udlært og akademistuderende.

Igen i år er vi klar med BOOST din uddannelse, og for 2. år i træk åbner vi også op for ungsvende under 30 år og akademistuderende. I år løber det af stablen d. 21. til 23. juni på Den jydske Haandværkerskole.

Til BOOST 2019 vil du som elektrikerlærling, ungsvend eller akademistuderende kunne deltage i kurser, der udfordrer dig fagligt. Vi har inviteret nogle dygtige undervisere og leverandører, som tager afsæt i de nyeste teknologier, det nyeste udstyr og relevante emner.

Når du tilmelder dig, vælger én blandt flere forskellige kursuspakker. Og når du har gennemført kurset, vil du få udleveret et kursusbevis, og dermed vil din deltagelse også betyde, at:

  • Du får nemmere ved at udføre opgaverne i firmaet
  • Du får lyst til at udvikle dig i en ny retning inden for faget
  • Du får nyt til dit CV
  • Du vil have mere med til bordet, ved næste lønforhandling.

Vi sørger for overnatning, mad og underholdning. Du indlogeres på skolehjem, hvor du skal dele værelse med en anden kursist.

Du skal selv sørge for transport til skolen. Dog har vi en bus, som kører fra København over Fyn og op til skolen, som man gratis kan hoppe på. Du skal dog tilmelde dig bussen på forhånd. Pladserne tildeles efter først-til-mølle.