Bygningsautomation med PLC

Kursusafholder: WAGO

 

Krav til fagligt niveau

Du skal have interesse for PLC og intelligente bygningsinstallationer (IBI). Du skal medbringe din egen Windows 7, 8 eller 10 computer med ledig USB- og Ethernet-port og meget vigtigt, fulde administrationsrettigheder til alt i Windows.

Kursusindhold

På dette kursus vil du lære at programmere bygningsautomation – med udgangspunkt i energibesparelse, mindre CO2-udledning og optimal komfort for brugerne af bygningerne.

Med CoDeSys PLC-softwaren og PLC, der bygger på den åbne standard IEC-61131-3, som du vil få installeret på din egen medbragte computer uden beregning, vil du så småt kunne udføre bygningsautomation, men også andre spændende automationsopgaver.

Du prøver kræfter med at udføre en DALI 2 lysstyring med tunable white og tilføje et simpelt døgnrytmeprogram (HCL). Du vil starte på programmering af varme, ventilation og aircondition (HVAC) ved en enkelt styring af et ventilationsspjæld

Sideløbende vil du blive klogere på åbne og lukkede IBI standarder, hvilken vej udviklingen er gået samt nogle gode tips og tricks til, hvad man skal være særligt opmærksom på.

Når du har lært at bruge nogle af de basale funktioner i CoDeSys, er du godt rustet til at gå i gang med en reel uddannelse inden for bygningsautomation. Efter endt kursus får du udleveret et kursusbevis, som du indenfor 6 måneder kan bruge på, kvit og frit, at deltage på et af WAGO’s professionelle grundkurser.

Kurset vil indeholde ca. 50% teori og 50% hands on.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Johnny Roager, mail: johnny.roager@wago.com, mobil: 31 69 03 94, web: www.wago.dk