Boost 2023 - informationsside

Kom med på en weekend i el-fagets tegn, når vi igen i år tager på kursus d. 30. juni til 2. juli

Billede fra Boost 2022

Tilmeldingen til Boost er åben

Langt om længe er kursusindholdet på plads, og derfor kan vi med stor glæde meddele at tilmeldingen til årets vildeste, fedeste, mest interessante og sjoveste DEF Ungdom-arrangement nu er åben! Tilmeld dig her

Kurserne er meget eftertragtet og billetterne plejer at ryge som varmt brød. Derfor skal du være vaks og få tilmeldt dig i en fart, hvis du vil være sikker på at få plads på dit favoritkursus.

Om Boost 2023

Boost din Uddannelse er en årlig el-faglig kursusweekend, som man kan deltage gratis på, hvis man er lærling, Ung-svend (til 30 år) eller akademistuderende og medlem af Dansk El-Forbund. På Boost vil dygtige undervisere og private leverandører stå klar, når vi i den sidste weekend i juni slår dørene op på Den jydske Haandværkerskole til et brag af en weekend, hvor du får lov at arbejde med de nyeste teknologier og højaktuelle emner. På Boost har vi en praktisk undervisningsfilosofi. Det betyder, at du får konkret ’hands-on’-erfaring med de ting, du undervises i.

Du har mulighed for at vælge mellem en lang række spændende kurser. Bl.a. kan du komme på kursus i:

  • KNX
  • Robotteknik
  • Simatic
  • Termografering
  • Smart Home og IOT
  • Wiser
  • ABB Free@home
  • LED

… og mere til!

Hvad koster det?

Arrangementet er gratis, og vi vil stå for både kost og logi. Dog forbeholder vi os retten til at opkræve et ”no-show-fee” på 500 kr., hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud.

Du vil blive indlogeret på DjH’s skolehjem. Ifm. din tilmelding til arrangementet skal du vælge et kursus, som du ønsker at deltage på. Her vil du tilbringe en stor del af din tid på Boost. Når du ikke modtager undervisning, vil der være sociale arrangementer på en række forskellige fællesarealer, hvor du kan få nye kammerater i dit fag fra alle dele af landet.

Mere information

Denne side vil løbende blive opdateret med relevante informationer, som f.eks. et kursuskatalog, hvor du kan læse om vores forskellige kursustilbud, praktiske informationer om weekenden og et kursusprogram for Boost.