LED-tema på Lysets Dag

Dansk Center for Lys gør status over udviklingen på LED-området

LED-tegning

LED er i løbet af få år blevet en del af hverdagen overalt, og Dansk Center for Lys bruger i år Lysets Dag til at gøre status på området: Hvad er gået godt, og hvad er gået skidt? spørges der på den hjemmeside, der er oprettet i forbindelse med Lysets Dag 2017.

Udbredelsen af LED er ikke mindst blevet aktualiseret af Energistyrelsen, der netop har fortalt om resultaterne af en kampagne, der skulle overbevise detailhandelen om fordelene ved dioderne: Branchen har i høj grad taget budskabet til sig, og flere vil følge efter.

Dansk Center for Lys fortæller på hjemmesiden, at vi ”står stadig midt i et paradigmeskift. Vi skal vænne os til, at belysningsløsninger er sart elektronik.” Hverdagen vil åbenbart blive mere kompliceret for forbrugerne, men i den forbindelse kan der også blive mere brug for elektrikere.

Lyset Dag 2017 har overskriften ”LED møder virkeligheden” og finder sted i København den 14. september. En række eksperter vil dele ud af deres viden og erfaringer, og Dansk Center for Lys beskriver selv begivenheden sådan: ”Alle med professionel interesse i lys mødes på Lysets Dag for at høre seneste nyt om aktuelle temaer fra ind- og udland og netværke på tværs af faggrænser.”

Man kan læse mere om programmet og tilmelde sig her. Sidste frist for tilmelding er den 31. august.