Lær af lærlingene

Efteråret står i lærlingenes tegn på Arbejdermuseet

Arbejdermuseet har offentliggjort programmet for efteråret. Her kommer der særligt fokus på lærlingene med en række arrangementer.

kulturnat Arbejdermuseet

I en pressemeddelelse fortæller museet, at efteråret er dedikeret til de unge, der har valgt en anden vej end de 72 procent, der går i gymnasiet. Derfor overdrages ”opmærksomheden til nogle af Danmarks mest talentfulde unge lærlinge, der på mange forskellige måder åbner op for detaljerigdommen i deres fag på omvisninger, til ferniseringer, workshops, hands-on-oplevelser og til det store svendegilde.”

Programmet er allerede begyndt med afholdelse af en workshop, hvor man er lærling hos en mester for en dag. Der er workshop tre søndage i september, hvoraf den første allerede er afviklet – så her skal man være hurtig.

Den 11. oktober er det stort gilde i forbindelse med Kulturnatten. Dette omfattende program præsenteres i samarbejde med Skills Danmark.

I det hele taget er efterårsprogrammet ganske omfattende – og så er det endda også i cyberspace. I facebookgruppen Mitsvendestykke kan lærlinge og svende dele oplevelser med at aflægge svendeprøve, billeder af svendestykker og udveksle erfaringer med hinanden.

Medlemmer af Dansk El-Forbund har sammen med børn og samlever gratis adgang til Arbejdermuseet.

Arbejdermuseet facebook hashtag