Kurser i Dansk El-Forbund Ungdom 2018

Igen i år kan unge medlemmer af Dansk El-Forbund deltage i spændende faglige aktiviteter sammen med kollegaer fra hele landet.  Du kan blandt andet komme med til Boost, komme med til en af verdens største elektronikmesser i Frankfurt, deltage i ungdommens politiske årsmøde og meget mere.

 

Kurser i Dansk El-Forbund Ungdom 2018
Light+Building Messe 2018
Som medlem af Dansk El-Forbund har du nu muligheden for at tage med til messe i Frankfurt, hvor du kan se over 2.000 forskellige udstillinger og være med blandt de knap 200.000 besøgende, messen har hvert år.
Boost din uddannelse 2018
Igen i år kan lærlinge og unge medlemmer i Dansk El-Forbund komme med til et lærerigt og spændende weekendkursus - Boost din Uddannelse. Arrangementet afholdes på den Jydske Haandværker Skole fra d. 22 juni til d. 24. juni i Hadsten
Aktions- og Mobiliseringskursus 2018
Ret til ferie, sikrede minimumsløn, en 37-timers arbejdsuge og overtidsbetaling. Det er blot nogle af de rettigheder, som medlemmer i fagforeningerne har opnået via aktioner og aktivisme. Og det er lige præcis, hvad dette kursus handler om.
Ungdommens årsmøde
Kunne du tænke dig at have indflydelse på de opgaver, Dansk ­El-Forbund Ungdom skal arbejde med i fremtiden? Eller kunne du bare godt tænke dig at snuse lidt til de ting, ungdomsarbejdet kan tilbyde dig? Så er årsmødet den ­perfekte mulighed.
Ungdommens G-kursus 2018
På ungdommens G-kursus vil du først og fremmest komme til at lære Dansk El-Forbund og fagforeningsarbejdet bedre at kende.
Her vil vi gennemgå de vigtige beslutninger og begivenheder, der har formet den danske fagbevægelse.


 

 

Dokumenter: