Kom til jul på Arbejdermuseet

Medlemmer af Dansk El-Forbund har gratis adgang til Arbejdermuseet, som lokker med julehygge, juleskattejagt og julebanko for hele familien

Nu gør julen sit indtog på Arbejdermuseet, som fra den 20. november inviterer til julehygge i den gamle forsamlingsbygning i København. Ved at besøge Arbejdermuseet i juletiden kan du få en hyggelig stund for dig selv eller med din familie med god afstand og masser af gammeldags julestemning.

Medlemmer af Dansk El-Forbund har som altid gratis adgang til Arbejdermuseet, hvor man kan gå en tur i den klassiske udstilling om 1950’erne, der er blevet pyntet op til jul med husmoderens små midler. Hver dag vil være juleskattejagt for børn, og i weekenden kan man lave garnnisser i værkstedet, komme til julebanko, hvor man kun sidder sammen i den lille familie, og meget mere. 

Arbejdermuseet sørger naturligvis for, at der er god afstand og et passende antal gæster, så alle kan føle sig trygge, når de er på besøg. Husk, at du skal bære mundbind, når du går rundt i udstillingerne.

Tre søndage i december kan man komme til julebanko i festsalen. Det er corona-venligt, for man sidder ved sit eget bord i sit eget lille selskab. Når man sidder ned, behøver man ikke have mundbind på. Læs mere om julebanko HER.

Der ’jules’ på Arbejdermuseet frem til 30. december. Du kan læse mere om jul på Arbejdermuseet HER.