Julerabatter med LO Plus

Brug dit LO Plus-kort i julen, og spar mange penge

’Julen varer længe, koster mange penge’. Sådan lyder de sidste linjer i den populære julesang ’Højt fra træets grønne top’, hvilket mange uden tvivl kan nikke genkendende til. Hos LO Plus har vi samlet et lille udpluk af vores mange rabataftaler, som du med fordel kan benytte i julen, så budgettet ikke løber helt løbsk – også uden at gå på kompromis med juletraditionerne og hyggen. Der er nemlig rigtig mange penge at spare med dit LO PLUS-kort, som giver adgang til en lang række kontante rabatter og fordele for hele familien.

Skab ægte julestemning med en julegave fra Bahne

Hos Bahne finder du et stort udvalg af førende danske og internationale brands indenfor design, boliginteriør, isenkram samt mode til kvinder. Benytter du dit LO Plus-kort får du 10 % på hele sortimentet. Rabatten gælder både i Bahnes forretninger samt online – og på alle i forvejen nedsatte varer!

Se mere: loplus.dk/bahne

VÆRSGO – 7,5 % ekstra Guldrabat i november

I november måned får du ekstra rabat med LO Plus Guldkortet hos VÆRSGO. Så skal julegaverne tidligt i hus, kan du med fordel shoppe både gastronomi og godt design, hverdagsluksus, selvforkælelse og gode basisvarer hos VÆRSGO – Danmarks nye livsstilskæde. Når du benytter dit Guldkort, trækker vi først din normale LO Plus rabat på 7,5 % og derefter yderligere 7,5 % Guldrabat. Rabatten kan benyttes i VÆRSGO’s 24 butikker samt i webshoppen. Har du ikke et Guldkort, er der selvfølgelig stadig gode rabatter at hente.

Se mere: loplus.dk/vaersgo

Få 10 % hos Luxo Living

Hos Luxo Living kan du helt sikkert finde én eller flere julegaver blandt de mere end 150 tilgængelige brands. Hvad enten du besøger webshoppen eller butikken i Herning, så finder du altid et bredt udvalg af boliginteriør, lækre delikatesser, populære smykker og luksuriøse plejeprodukter – lige til at lægge under juletræet.

Se mere: loplus.dk/luxoliving

Få magiske oplevelser i Tivoli med rabat

Lucialys i mørket, hyggelige juletoner og fortryllende lysinstallationer. Jul i Tivoli byder på masser af sjove og hyggelige juleoverraskelser, der med garanti betager både store og små. Billetter til entré og turpas skal købes i forvejen via loplus.dk, og kan ombyttes i en af Tivolis indgange i hele 2018. Ses vi i december til et ægte juleeventyr i Tivoli?

Se mere: loplus.dk/tivoli 

Kom til julemusical i Eventyrteatret

I weekenden fra 24. november til 16. december opfører Eventyrteatret ”Julekoret”. En underholdende julemusical egnet for alle juleglade eventyrelskere fra 5 år. Teaterbilletten giver tilmed fri adgang til Jul i Tivoli. Se mere på https://loplus.dk/eventyrteatret, og få samtidig 9 % rabat på forestillingen i Glassalen.

Oplev Tivoli Friheden i julen

Igen i år inviterer Tivoli Friheden indenfor til et hyggeligt og stemningsfuldt juleland spækket med over 300.000 julelys, julemandens værksted, julekor, juleboder og meget andet. Køb dine billetter på loplus.dk, og spar op til 41 %.

Se mere: loplus.dk/tivolifriheden

I december får du 10 % EKSTRA rabat hos expert

Som Guldkort medlem får du i hele december måned yderligere 10 % rabat. De 10 % fratrækkes prisen, efter den normale medlemsrabat på 3 % er trukket. Samtidig er du garanteret markedets laveste elektronikpriser hos expert.  

Se mere: loplus.dk/expert

Send en tanke - og spred juleglæde på få sekunder  

På sendentanke.dk finder du et bredt udvalg af gavekort til hundredvis af butikker og oplevelser i hele landet. Gavekortene leveres digitalt på kun få sekunder, og LO Plus medlemmer får 5 % rabat på ALLE gavekort.

Se mere: loplus.dk/search/site/send

Send friske blomster med Euroflorist i julen

Hos Euroflorist kan du nemt og hurtigt bestille blomster til julens arrangementer. På euroflorist.dk finder du et bredt sortiment af blomster og tilbehør, som tilmed kan leveres samme dag. Du får 13 % i LO Plus-rabat.

Se mere: loplus.dk/euroflorist

CEWE – den personlige julegave

Find yndlingsbillederne frem, og lav eksempelvis en flot fotobog eller kalender fra CEWE med årets skønne billeder af børnene – et sikkert julehit hos bedsteforældrene. Benyt dit LO Plus-kort og få hele 20 % på alle fotoprodukter.

Se mere: loplus.dk/cewe

Find den perfekte julegave til børnene på abeungen.dk

Vi har budt endnu en partner velkommen hos LO Plus. Abeungen.dk er en skøn internetbutik med et bredt udvalgt af legetøj til børn i alderen 0 – 8 år. Hos abeungen finder du et hav af lækre brands såsom KREA, Lamaze, bobles og mange flere. Som LO Plus medlem får du 12 % på samtlige varer.    

Se mere: loplus.dk/abeungen

Glædelig jul!

Med venlig hilsen

LO Plus

Om LO Plus:

LO Plus er en gratis fordels- og rabatordning, som er blevet til i samarbejde mellem en række af LO’s forbund. LO Plus A/S er et selvstændigt selskab, der er stiftet på initiativ af LO, og som ejes af Alka, LO og forbundene i fællesskab. I dag har LO Plus cirka 750.000 medlemmer, der har mulighed for at anvende de fordele, der er tilknyttet deres medlemskort.