Julen rammer Arbejdermuseet

Så bliver det atter jul i det gamle museumshus

jul Arbejdermuseet

Det er efterhånden svært at skjule: Julen er på trapperne. Og traditionen tro inviterer Arbejdermuseet juletræsfest for hele familien.

Museet i Rømersgade i København holder ikke mindre end fire af slagsen. Alle holdes i tidsrummet klokken 13 til 15, og datoerne er henholdsvis den 2., 3., 9. og 10. december.

Festerne holdes selvfølgelig i festsalen, der i generationer lagt smukke omgivelser til populære juletræsfester for arbejdernes børn og deres familier. Og så lover museet ellers masser af julestads og juleknas, julesang med juleklang.

Nissemor spiller op til dans og leger de gamle julelege med børnene omkring det store, flotte juletræ, der er pyntet med kugler, hjerter og meget mere. Alle børn får en godtepose, og alle voksne bliver budt på kaffe eller te. Derudover kan man købe småkager og andet juleknas i kaffebaren.

Prisen er 25 kroner for såvel børn og voksne, og den kommer oven i den normale indgangspris – men entreprisen slipper alle børn og medlemmer af Dansk El-Forbund (med samlever) selvfølgelig for. Køb af billetter foretages her.