Industriens Pension kåret som årets digitale pensionsselskab

Mange medlemmer af Dansk El-Forbund er via overenskomsten sikret pensionsordning i Industriens Pension, der nu for andet år i træk er kåret som årets digitale pensionsselskab

Hvis du har din pensionsopsparing hos Industriens Pension, kender du måske den personlige ’Min side’ på hjemmesiden, hvor du kan følge med i alle forhold om din pensionsordning? Og måske abonnerer du på et af selskabets nyhedsbreve eller modtager digital kommunikation fra en anden af selskabets platforme?

Det er der mange medlemmer, der gør, og både medlemmer og eksperter er godt tilfredse med det, de møder i Industriens Pensions digitale univers. Selskabet kan nemlig for andet år i træk nu kalde sig ’årets digitale pensionsselskab’.

Prisen er netop blevet uddelt af finansmediet FinansWatch og konsulenthuset Wilke, der hvert år kårer de bedste digitale selskaber i finansbranchen på baggrund af en samlet vurdering fra eksperter og et panel af medlemmer.

Skal være enkelt at få overblik

Det er tredje gang på fem år, at Industriens Pension løber med prisen som årets digitale pensionsselskab. Samtidig kan selskabet denne gang også glæde sig over at modtage den anden pris, der blev uddelt blandt pensionsselskaberne i forbindelse med arrangementet: prisen for bedste digitale kundeløsninger.

- Vi er virkelig glade og stolte over begge priser. Et velfungerende digitalt univers og god digital kommunikation via mange platforme er vigtige områder for os. Det handler bl.a. om, at det skal være så enkelt som muligt at få overblik og indsigt i alle relevante forhold om pensionsordningen. Det vil vi også have fuld fokus på i videreudviklingen fremover, siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension.

Topvurdering på mange områder

Priserne handler både om pensionsselskabernes digitale kommunikation, deres hjemmesider og login-områder, de digitale strategier, automatisering og arbejdet med sociale medier og innovation.

Det er områder, hvor Industriens Pension har fået flotte vurderinger af både eksperter og medlemmer, der placerer selskabet helt fremme i førerfeltet. I panelundersøgelsen blandt medlemmer opnår Industriens Pension bl.a. den bedste bedømmelse af alle pensionsselskaber for både den digitale kommunikation og den personlige ’Min side’.

Industriens Pension har samtidig – i lighed med forrige år - fået den bedste bedømmelse i branchen for innovationsevnen i selskabet.

Industriens Pension vandt også prisen som årets digitale pensionsselskab i 2018 og 2021.