Industriens Pension har et flot image

Tilfredsheden med selskabet, hvor mange elektrikere har deres pensionsordning, ligger helt fremme i førerfeltet

Industriens Pension er blandt de selskaber i finansbranchen med det bedste image og den højeste tilfredshed blandt medlemmerne. Det viser en ny stor undersøgelse fra finansmediet FinansWatch og analysevirksomheden Wilke.

IP i førerfeltet

I alt opnår Industriens Pension en score på 78,1 mod et gennemsnit for alle pensionsselskaberne i undersøgelsen på 71,1. Det rækker til en samlet andenplads ud af undersøgelsens 15 pensionsselskaber.

Mange medlemmer af Dansk El-Forbund har via deres overenskomst pensionsordningen i Industriens Pension. Og selskabet ligger helt i top, når man måler på, i hvor høj grad selskabernes egne medlemmer vil anbefale deres pensionsselskab til andre.

– Vi er rigtig glade for den flotte bedømmelse af ordningen, og vi er meget bevidste om, at vi skal levere på alle områder, uanset om det er høje afkast, lave driftsomkostninger, god service eller klar kommunikation. Vi vil arbejde benhårdt for fortsat at leve op til tilliden og gøre ordningen endnu bedre, siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension.

Topplacering på alle parametre

Undersøgelsen afdækker både det samlede omdømme og tilfredsheden på otte udvalgte parametre i 70 store finansielle virksomheder. Industriens Pension opnår placeringer på de øverste pladser inden for alle kategorierne, der bl.a. omfatter service, rådgivning, kommunikation, økonomi, konkurrencedygtighed og produktudvikling.

I alt har over 5.000 kunder i pensionsselskaber, banker, forsikringsselskaber, realkreditselskaber og investeringsforeninger afgivet svar i den nye måling.

Topplaceringen kommer i kølvandet på en række andre vigtige priser til Industriens Pension i det forløbne år. I foråret blev Industriens Pension blandt andet kåret til Årets Digitale Pensionsselskab af FinansWatch og Wilke, og ved den seneste undersøgelse fra konsulenthuset Loyalty Group blev Industriens Pension kåret som selskabet med branchens mest tilfredse kunder.

IP Topplacering