Industriens Pension har branchens mest tilfredse kunder

Industriens Pension er blevet kåret til at være Danmarks bedste pensionsselskab i en ny, stor analyse. Også PensionDanmark ligger helt i toppen

IP kundetilfredshed

Industriens Pension ligger nr. 1 hos Loyalty Group og har skubbet de seneste to års etter PensionDanmark et enkelt trin ned af kundetilfredsheds-ranglisten

Intet andet pensionsselskab har så tilfredse kunder som Industriens Pension. Det viser årets BrancheIndex for pension, som udarbejdes af det anerkendte analyseinstitut Loyalty Group.

3.600 danske pensionskunder fra de 12 største pensionsselskaber er med i undersøgelsen. De er blandt andet blevet spurgt, om de får værdi for pengene, om de har tillid til deres pensionsselskab, og om de vil anbefale deres selskab til andre.

Industriens Pension topper listen med 48 point. Gennemsnittet for hele branchen er på 41.

– Medlemmernes positive holdning til os hænger helt sikkert også sammen med, at tillidsrepræsentanterne og virksomhedernes pensionsansvarlige er gode til at synliggøre pensionsordningen på arbejdspladserne, siger adm. direktør i Industriens Pension Laila Mortensen.

Tredje kåring på under to måneder

Topplaceringen i Loyalty Groups undersøgelse kommer kun en uge efter, at Industriens Pension blev kåret til Danmarks bedste pensionsselskab af investeringseksperter i Investment & Pensions Europe.

I oktober vandt Industriens Pension en anden fornem pris, da landets pensionskunder kårede IP til selskabet med branchens bedste omdømme i en stor undersøgelse, som Finanswatch.dk og Wilke stod bag.

Om undersøgelsen

BrancheIndex Pension 2016 er gennemført af Loyalty Group i oktober 2016. Undersøgelsen afdækker danskernes loyalitet overfor deres pensionsselskab

De 12 største pensionsselskaber indgår i analysen

I alt 3.593 privatpersoner i den danske pensionssektor medvirker i undersøgelsen

PensionDanmark også helt i top

De medlemmer af Dansk El-Forbund, der er omfattet af Industrioverenskomsten, har typisk deres pensionsopsparing i Industriens Pension. Flertallet af forbundets medlemmer er omfattet af Elektrikeroverenskomsten og dermed PensionDanmark.

Disse medlemmer har dog ikke grund til at være voldsomt misundelige på industri-kollegerne: PensionDanmark er en flot nummer to i analysen BrancheIndex Pension 2016.

Selskabet har de to forgående år ligget nummer et på listen over selskaber med tilfredse kunder, men blev altså i 2016 skubbet en enkelt plads ned af Industriens Pension. Så helt generelt kan elektrikerne ud over at være tilfredse også være lidt stolte over placeringerne til deres pensionsselskaber.