I stødet uden stød på DM i Skills

Konkurrencerne er i fuld gang i håndværksfagenes store årlige begivenhed

Skills fredag Flemming

I går åbnede DM i Skills i Bella Center på Amager, og konkurrencerne er lige nu i fuld gang, inden vinderne kåres lørdag. Inden for byggefagene er der også en konkurrence om at vinde Arbejdsmiljøprisen, og i det hele taget er der fokus på dette område.

– Vi er her også og benytter lejligheden til at slå et slag for arbejdsmiljøet. Det gør vi ved blandt andet at sætte fokus på vores kampagne ’Stop stød’, fortæller forbundssekretær i Dansk El-Forbund (DEF) Flemming Warth.

Kampagnen er iværksat af DEF Ungdom, og baggrunden er, at heller ikke lærlingene går ram forbi, når det gælder stødulykker blandt elektrikerne. De fem elektriske konkurrencedeltagere på DM i Skills er forhåbentlig kun i stødet i overført betydning.

Der er gratis adgang for besøgende til begivenheden. Den kan også følge på livestreaming.

PensionDanmark støtter

I forbindelse med DM i Skills træder PensionDanmark til som sponsor for Skills-landsholdet og styrker dermed udviklingen af nye talenter fra erhvervsuddannelserne til gavn for både landsholdet og de brancher, som det repræsenterer. Det fortæller selskabet i en pressemeddelelse

De fleste af DEF's medlemmer har via overenskomsten deres pensionsordning i PensionDanmark, der med sponsoraftalen med SkillsDenmark styrker de unge talenters muligheder for deltagelse og forberedelse til EuroSkills og WorldSkills. I september 2020 holdes EuroSkills i østrigske Graz og i september 2021 gælder det WorldSkills i Shanghai i Kina.

Elektriker Skills 20

Skils 20 indmarch