Hvem har et prisværdigt arbejdsmiljø?

Frem til 12. september er der er åbent for indstillinger til årets arbejdsmiljøpris

Schneider Electric vandt ArbejdsmiljøPrisen 2015

Sidste år gik en af priserne til Schneider Electric

Arbejdsmiljørådet uddeler hvert år ArbejdsmiljøPrisen, som faktisk er fire forskellige priser. En arbejdsplads kan nemlig vinde inden for fire forskellige kategorier.

Lige nu er der åbent for indstillinger til årets priser, og indstillingerne kan ske frem til den 12. september 2016. Vinderne hædres den 24. november på Crowne Plaza i København.

De fire kategorier, som man kan indstille i, er

  • arbejdsulykker
  • psykisk arbejdsmiljø
  • muskel-skeletpåvirkninger
  • samarbejde om arbejdsmiljø.

Ud over prisen og æren får de vindende arbejdspladser også en del positiv omtale som tak for indsatsen. I 2015 var det således el-virksomheden Schneider Electric, der vandt i kategorien ’samarbejde om arbejdsmiljø’ for brugen af arbejdsmiljø som strategisk element, og blandt de omtaler, det førte med sig, var blandt andet tre sider i fagbladet Elektrikeren.

I Arbejdsmiljørådets begrundelse for tildelingen hed det blandt andet:

”Schneider Electric Danmark A/S har et systematisk og strategisk fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø, der er implementeret på alle niveauer af organisationen. Arbejdsmiljø er en integreret del af virksomheden på landeniveau og lokalt, både for så vidt angår virksomhedens overordnede strategi, arbejdsmiljøorganisationen, ledernes resultatløn og den interne kommunikation.”

Skal din arbejdsplads være den næste el-virksomhed, der skal prises? Så læs mere om mulighederne for indstilling her